12V DC 50A transformátora pre napájanie zapaľovanie auta!

H

hatred88

Guest
Plz pomôžte mi! Chcem, aby 220V AC na 12V DC 50A napájacieho transformátora na PCB pre hlavne štartovanie motora auta, keď auto batérie sa pri moci. Každý, kto má nápad, len zdieľať tú čo najskôr !!!!!

Myslím, že 50A sú príliš nízke pre spustenie motora auta: Špičkový prúd môže ľahko byť viac 100-200A. Bolo by pre vás lepšie použiť prenosný Pb batériu pripojenú k autobatériu, pretože takmer každé auto má elektrikár.

Áno, Buddy môžete b pravdu B8 prúd autobatérie je o 50A! Ako sa môže batéria poskytnúť oveľa viac prúdu ako jej hodnotenie?? Aj keď je na veľmi krátku dobu B8 ešte, ako ?????

Špičkový prúd batérie Pb je ďaleko väčší ako menovitý prúd: Stačí sa pozrieť na všetky datashee_ pre typickú batérie Pb. Pre zjednodušenie vášho života, môžete sa pozrieť tento (pre batérie 33Ah Pb): alebo toto: čo je 7,2 Ah batérie, ale krivky ukazujú zaťaženie 30A trvale iba 6 minút ... Ale ak sa mi neveríte, môžete si veľmi jednoduchý test: dal 50A poistku v sérii na batérie a pokúsiť sa začať svoj motor ... Prosím, dajte nám vedieť o výsledkoch testu. PS Aký je význam "B8" slovo? Podľa [url = http://www.urbandictionary.com/define.php?term=B8] Urban slovník [/url] K dispozícii sú 4 rôzne významy: ktorý z nich? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 44 minútach: [/color] [/size] Jednoduché vyhľadávanie na Google mi ukázal, že elektrický motor kľukou automobil diesel (v chladnom dni), môžu mať nárazový prúd asi 400A. Benzín (benzín?) Auto motor môže vyžadovať špičkový prúd od 150 do 300A.

[Quote = hatred88] Áno Buddy môžete b pravdu B8 prúd autobatérie je o 50A! Ako sa môže batéria poskytnúť oveľa viac prúdu ako jej hodnotenie?? Aj keď je na veľmi krátku dobu B8 ešte, ako ?????[/quote] Áno, to je fakt, že bieng Hodnotenie je 50 Ah, je batéria schopná dodávať asi 5-6 krát svojej kapacite, ale za veľmi krátku trvania. Štartovanie vozidla sa bude prirodzene trvať 200-300 Amper z batérie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back