10 bitov komparátor naliehavo potrebujú pomoc?

W

wls

Guest
Zdravím všetkých. Potrebujete pomoc od chlapov u? Snažím sa navrhnúť komparátor pre 10bit ADC SAR. Ja používam technológie 0.35 prózy. Ako mám nastaviť / alebo meniť ich obvode byť 10bit komparátor zvládnuť rozdiel Vin + a Vin-~ 1,5 mV. Dúfam, že u chlapov môže ukázať, ktoré časti k zmene, pokiaľ možno s príklad výpočtu? Thx vopred.

Je vhodnejšie použiť dve OP ako pre-ampilifier, potom západku.

Ahoj Jerry. To znamená u chnage obvode sa západkou typu komparátor? Alebo pridať dva pre-amp na vstup komparátora prúdu s pamäťou? Možné vypracovať viac? Thx vopred.

Je s vysokým rozlíšením strednú rýchlosť pri navrhovaní 10bit SAR komparátor. západka komparátora je nízka resoluation veľký posun. Zvyčajne používam dva nízke získať vysokorýchlostný OP pre_amplifier pripojiť zámok. Pre_amplifier zosilnenie dostatočne veľké, aby zámok porovnávacie západkou. Môžeme zrušiť pre_amplifier je offset a pre_amplifier výstupu je väčšia, takže západka komparátor offset "nebude mať vplyv na konečný výsledok. Všetky tie diskusie nie základňu na okruhu, pretože Neviem, nechápem vašom obvode. Vyššie uvedené len pre Vašu informáciu. Detail môžete odkazovať nejaké dokumenty alebo knihy. Môžete vyhľadávať je na internete. Ako som na podnikanie v zlievarenstve Tchaj-wan cca 2 mesiace. Nie sú súvisiaceho materiálu v mojom notebooku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back