1:12

E

epilot

Guest
Ahoj,

Chcem stavať modulátor SSB modulácia dopravcu v 40kHz s audio,

čo je najlepšie choise je prosím?

musí to byť SSB, takže som si istý, či nájdem niečo na SSB, alebo budem musieť urobiť okruh ako AM a DSB a potom použiť od filtre odstrániť časť kapely?

sorry i am nového v modulácie a potrebu pomoci.

Vďaka

Tu je, ako to urobiť na vyšších frekvenciách:

http://www.polyphasemicrowave.com/pages/single-sideband_modulator.html

Ja si môžete urobiť niečo podobné na 40 kHz s operačnými zosilňovačmi a analógové násobička.Krabička s "X" v tom v stredu je 0 / 180 stupeň hybrid, ktorý môže byť hotové s operačnými zosilňovačmi 2 ziskom 1 a -1.0 / 90 stupňa splitter možno vykonať pomocou odporové rozdeľovač a 90 stupňami LC fázy oneskorenie obvodu (alebo op zosilňovač RC obvode).Miešačky (kruhy s "X" je v nich) môže byť analógové násobička.Power zlučovač na výstupe môže byť jedným sčítaním op amp.

biff44 Napísal:

Tu je, ako to urobiť na vyšších frekvenciách:h ** p: / / www.polyphasemicrowave.com / pages / jedno-sideband_modulator.htmlJa si môžete urobiť niečo podobné na 40 kHz s operačnými zosilňovačmi a analógové násobička.
Krabička s "X" v tom v stredu je 0 / 180 stupeň hybrid, ktorý môže byť hotové s operačnými zosilňovačmi 2 ziskom 1 a -1.
0 / 90 stupňa splitter možno vykonať pomocou odporové rozdeľovač a 90 stupňami LC fázy oneskorenie obvodu (alebo op zosilňovač RC obvode).
Miešačky (kruhy s "X" je v nich) môže byť analógové násobička.
Power zlučovač na výstupe môže byť jedným sčítaním op amp.

Som vedomý žiadnych "komerčných" používa pre nosné 40 kHz!

Nakoniec aj použité MC1496 vyvážený modulátor čip dostať DSB na výstupe (pin 6 alebo 12)
tam je malý problém, mám malú časť unmodulated vstupného signálu na ven dať na čipe, to je preto, že čip nie je príliš dokonalý,

môže mi niekto pomôcť odstrániť, že malé signál z výstupu prosím?

pretože čip je vyvážený modulátor a má 2 výstupné iThink je možné pomocou OP AMP, alebo vnútromaternicové teliesko s kohútikom.

vôbec potuchy, chcel by som byť ocenil.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back