Žiadne časovanie oblúky polená Prime Time

D

drizzle

Guest
Ahoj všetci, keď som prime time k analýze časovanie info. log, ale ukazuje, že nedôjde k žiadnej čistej načasovanie oblúkov Najdené to, čo je hlavným dôvodom pre to proprobly? Pripravil som aj o mobilné knižnice a štandardné mobilné lib pre PT. Som stratený tej prípravy pt? ide o mrholenie

Open. Lib a uvidíme, či vidíte akékoľvek časové oblúk definovaný tam? ak je tam, potom už len skontrolovať, že cesty sú naozaj obmedzené. Tiež nastaviť timing_report_unconstrained_paths na hodnotu true.

Ahoj rjainv Teraz je situácia, že. Lib majú časticová načasovanie oblúkov pre všetky bunky popísané v SDF fille, ale SDF je generovaný DC. a knižnice používané v DC je rovnaké ako v MHD. ako porozumieť tomto prípade? ide o mrholenie

Je mi ľúto, ale neboli jasné. Môžeš komplikované na to, čo / ako sa snažíte robiť?

Ospravedlňujem sa za to, že vysvetlenie appearly rjainv Problém je, že chcem robiť Časová analýza pomocou pt. SDF a použité v PT je generovaná z DC nejde keď P & R flow, len časovanie analýza po syntéze logiku. Teraz, keď som sa pt Lab, log Informácie správu, že tam sú nejaké chyby: Neexistujú žiadne časové oblúk SDF popísané od jedného čapu na another.but u viem, môj SDF je z DC, prečo sme takú chybu? a keď som dc syntéza môj návrh s DC, pamäte obsiahnuté v mojom návrhu sa nedá atribút ako "set_dont_touch", teda viac chýb occers podobe vstupné PIN na výstupný pin na pamäti, am i jasné? Čo mám urobiť pre tento problém? ide o mrholenie

Ahoj mrholenie, skúste jednu vec, než dumping SDF z DC dať príkaz check_timing a check_design je DC. Mám podozrenie, že je problém v nastavení DC. Skúste výpis SDF iba vtedy, keď obaja príkazu uvedené vyššie, sú čisté. Alebo aspoň check_timing nevykazuje žiadne neobmedzené cesty. T, že toto by malo pomôcť: D

Ach, môj bože u ~ sú predvídateľné, Sameer, keď som znovu syntézy v DC, zistil som, že nielen ukazujú niektoré cesty v check_timing neobmedzené, ale tiež ukázať mnoho varovaní o portoch niektorých návrhov sa nemôže pripojiť k žiadnej siete. a mala by som sa musí vyriešiť problémy najprv potom ďalej? ide o dirzzle

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back