širokopásmový väzobné dizajn v ADS

G

goldensol

Guest
Chcem navrhnúť širokopásmový priame spojky s malou veľkosťou od 100MHz, 500MHz.Could mi dať nejakú radu? Vrchol výkonu cez 150W.

Ususal metódou pre tento šírky pásma je použitie viacerých prstov Lange spojky.

Ahoj, to je veľké veľkosti, aj za použitia viacerých prstov Lange spojka, môže ohnutý caxial spojka v poriadku.

[Quote = goldensol] Chcem navrhnúť širokopásmový priame spojky s malou veľkosťou od 100MHz, 500MHz.Could mi dať nejakú radu? Vrchol výkonu cez 150W. [/Quote] Pre smerový väzobné (aspoň myslím, že 20dB), môžete skúsiť krátku spojkou. Myslím si mohol navrhnúť DC vo vyššom pásme (umožňuje predpokladať, 1 GHz), aby povedzme spojky 5 dB, a potom pracovať vo vašej kapely, kde máte sklon spojkou. Potom môžete kompenzovať svahu s low-pass filter dúfať, že to môže pomôcť: wink:

Videl som techniku, kde je vytlačená Lange Coupler nahradené čipy a drôty pre zníženie veľkosti pri nízkych frekvenciách. Uvidíme, či môžem sa do článku, ale v tej doby možno môžete zistiť, aké hodnoty tým, že zmení linky na ekvivalent čiapky a tlmivky.

To je celkom bežné, aby smerové odbočnice pre freqs TV pásme (100 - 800 MHz), s 2 otvormi feritu. Existuje veľa literatúry o ňom. Jedinou nevýhodou je obmedzená (max. 20 dB) izolácie. g579

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back