Štvorkvadrantové multiplikátor

Existuje mnoho štvorkvadrantové násobiča. Najznámejší je asi 6-Gilbert BJT prúdovom módu násobič. Všeobecne 4 kvadrantu bunky realizuje funkcie: z = k * * in1 in2, kde IN1 a IN2 môže byť väčšia alebo menšia ako 0.

Šesť tranzistor obvode bolo celé roky predtým, než Gilbert. Gilbert opísal vo svojej prvej knihe o mienky, ktoré používali FET.

Mimochodom, to je ešte tzv Gilbert bunky ... rovnako ako ďalšie 4-kvadrant multiplikátor, tzv Czarnul a Song 4-MOSFET odporových obvodov.

Je to všetko otázka, aký druh etiky máte. Napríklad, Darwin vyhlásil publikoval prácu svojho dedka ako jeho vlastné. Jedným z nedostatkov ľudskej povahy ich nemožno pripustiť chybu. Akademici a novinári sú veľmi známe, ktorí trpia týmto morálnym vice. Možno budete chcieť navštíviť http://analog-rf.com/mixer.shtml , ktorý má viac informácií. Chápem, že po zhliadnutí tejto prezentácie profesori na UC Berkeley prestalo dávať Gilbert ocenenie za objav topoligy.

Asi som si červenú vysvetlenie. Môžeme názov tohto mimoriadneho zapojenie 6-Pack násobič. Možno, že bez Gilbert by to mohlo byť aj ako rozoznateľné ako dnes ... Mimochodom, podľa môjho skromného názoru Gilbert je skvelý pedagóg a jeho práca stojí za čítanie. A čo reinvention? Alebo nezávislý vynález? Je to tak dôležité, kto bol prvý?

poctivosť je poctivosť. Čo keď niekto tvrdí, že Winston Churchill vynašiel elektrónový mikroskop? Už ste si George Orwella 1984 o tom, ako bola história prepísaná do desivého spoločnosti? Alebo snáď Krikľavé noc Dorothy L. Sayersová, ktorá zahŕňa akademickej nečestný? Pripomína mi to Američan, ktorý raz vyhlásil, že je dlhodobo venovaná osobným tajomníkom CS Lewis a tiež, že Oxford Ph.D. Po dvoch knihy Kathryn Lindskoog vystaví svoje nároky a pohľadávky ostatných bol príliš trápne, a také nároky. Je to nekompetentní ospravedlnenie pre inžiniera, ktorý nemá znovu vynájsť koleso niekoľkokrát za rok.

Súhlasím s vami :) Vlastne som prišiel z krajiny, kde sa história bola falošná, a to najmä v roku 1984 ;-)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back