Štruktúry pre zapnutie odblokovanie

Napájanie BGR a POR sú rovnaké. Predpokladajme, že vaša ponuka je 2.5V, potom sa vaše BGR by mal začať fungovať v VDD na 2V. Pokiaľ ide o komparátor s vnútornou hysterézia, mali by ste prejsť Comparator kapitole Allen Holberg. Ak máte nejaké pochybnosti, môžeme o tom diskutovať.

Spúšť Schmitt po komparátora môže tiež robiť svoju prácu. Skontrolujte Rabaey alebo Baker

[Quote = ambreesh] napájací zdroj pre BGR a POR sú rovnaké. Predpokladajme, že vaša ponuka je 2.5V, potom sa vaše BGR by mal začať fungovať v VDD na 2V. Pokiaľ ide o komparátor s vnútornou hysterézia, mali by ste prejsť Comparator kapitole Allen Holberg. Ak máte nejaké pochybnosti, môžeme o tom diskutovať. [/Quote] keď zdroj je 1v, potom BGR nefunguje a jeho výstup je 0, takže komparátor je vstup sú 1v a 0V, a komparátor je výstup na vysokej úrovni

Mám tiež otázku: Ako navrhnúť najjednoduchšie POR okruh? Chcem len zistiť napájacieho napätia! Napríklad: Ak je napájací nižšia ako 2,5 ± 0,1 V, POR signál generovať. BGR a Comparator je dosť? Vďaka!

Ahoj, mám jeden. Power ----- Resistor_small ---- | ------------ CMOS_BUFFER --- Reset_ckt | | CAP Resistor_huge --------- GND

[Quote = ambreesh] Vážení Incol, Za to, čo VDD sú u rozvojových POR, potom môžeme mať diskusiu dopredu z ich. Tiež BGR výstup nebude nula pre VDD o 1V, ale bude ho nasledujú. Pre najjednoduchšie obvod, choďte na túto h ** p :/ / www.edaboard.com/ftopic116393.html [/quote] Môj návrh požaduje, aby pri vin je nízka, výstup je hign úrovni, a keď vin cez prah, potom výstup sa nízka úroveň. Napríklad ak vin = VDD = 0, by Vout 5V, ale ak nie je iná stabilné napätie, ako 0V napätie priniesť napätie 5V?

Vážení Incol, High tu by sa odvolával na vysokej impedancie uzla. Takže výstup by mal mať NMOS otvorenú vypúšťací konfiguráciu. nájsť 2 pripojené súbory, dúfam, že oni by pomôcť pri

drahá ambreesh: mohol by ste mi povedať štruktúru komparátor s vnútornou hysterézia, musel som navrhnúť jednu komparátor s vnútornými hysterézia, ale vysoká úroveň bola len 1v.

Vážení wuwuwengong, Ak máte šesťhranným Holberg, nájdete na strane # 471 obr 8.4-11. On vysvetlil to veľmi pekne. Ak máte ešte nejaké pochybnosti, môžeme diskutovať a vyčistiť ho

[Quote = ambreesh] Vážení Incol, High tu by sa odvolával na vysokej impedancie uzla. Takže výstup by mal mať NMOS otvorenú vypúšťací konfiguráciu. nájsť 2 pripojené súbory, dúfam, že oni by pomohli pri [/quote] drahú ambreesh, ale i dont pochopiť, keď vin (VCC) = 0V, ako môže Vout = 5V, ak nie je iný zdroj napätia?

Môžete implementovať resetovanie počítadla vnútri nejakého Programovateľné zariadenie, ako PLD. To vám flexibilné časovanie riešenie ako za ur requirment. To je metóda, ktorá v súčasnej dobe používajú PPL ..

Vážení Incol, súhlasím s tým, že sa nemôže dostať 5V, keď jeden nie je ich. Wiht, že s otvoreným kolektorom NMOS máte cestu k zemi, keď Vin = 0. Výstup s otvoreným kolektorom je zvyčajne pripojený cez pull up rezistor na VDD. V takom prípade by ste mali mať ďalší zdroj.

je tu niekto, kto majú túto papaer "Presné CMOS Double-Sided Power-On-Reset obvode pre 1.8V Power Supply," by Wen-Cheng Yen, Yu-Tong Lin, Hung-wei Chen, mal som hľadal, ale môžete `t si ho stiahnuť. Mohli by ste mi pomôcť?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back