Špirála cievky alebo Short prenosové vedenie?

Y

yorkyong

Guest
Dobrý deň, chcem si uvedomiť, 3-dolnopriepustný filter poriadku na čipe. F @ rez 20GHz série cievky by mali byť použité. Nie som si istý, že špirála cievky budú mať dobrý výkon, ktorý u frekv. A sériovej prenosovej linky je ťažké realizovať. Môžem urobiť trans linku I__________ __________| I alebo použite CPW? Aká štruktúra (špirály, v tvare U line, CPW), môže mať najlepšie perf? Mám na mysli efekt je najnižší bod Vďaka za radu.

[Quote = yorkyong] Dobrý deň, chcem si uvedomiť, 3-dolnopriepustný filter poriadku na čipe. F @ rez 20GHz série cievky by mali byť použité. Nie som si istý, že špirála cievky budú mať dobrý výkon, ktorý u frekv. A sériovej prenosovej linky je ťažké realizovať. Môžem urobiť trans linku I__________ __________| I alebo použite CPW? Aká štruktúra (špirály, v tvare U line, CPW), môže mať najlepšie perf? Mám na mysli efekt je najnižší bod Vďaka za radu. [/Quote] starať o moc, ktorá ur pracovať. a C, ak je možné sa pri veľkosti linky!

Myslím si, že na 20 GHz špirála cievky budú mať o 1 / 4 otáčky s vnútorným priemerom 1 mm (tj nie je možné realizovať). Z tohto dôvodu je jediným riešením sripline alebo mikropáskové. Mandi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back