Školenia pre Product Engineer (elektronická)

F

fazan83

Guest
Chlapci, budete musieť vstup. Môžete mi prosím navrhnúť potrebné školenie, ktoré by sa mali konať za Product Engineer (elektronický)? Popis práce je: - koordinovať vývoj nových produktov - SMT, AI, testovanie, máčaním. - Nové diely alebo materiály overenia. - Prekonať alebo študijné problémy, spojené s novými produktmi develompment. - Ak chcete previesť produkt prejsť RoHS. - PCB a Breakaway programu Panel označenie. Prosím, pomôžte, aby vaše sugestion chlapi! Vďaka vopred.

Nemyslím si, že som veľmi appropriaty odpoveď na vašu otázku, ale pretože ste nedostal žiadne odpovede na moju radu:) Ak sa sústredíte len v elektronickej inžinier v odboroch popisujete Navrhoval by som: Vysokoškolské štúdium v elektronickej Engineering.If by sa dalo Prejsť na technologickej univerzity, že by bolo lepšie. Pri štúdiu zlepšiť svoje znalosti použitím niekde máte own.This je najlepší spôsob, ako sa učiť teóriu, prax a rozvíjať zručnosti, opravy chýb (najdôležitejšie podľa môjho názoru) Možno budete musieť Stufe materiálu fyziky. Navyše mám názor, že štúdia by mala inclue vývoj produktov, nových produktov a riadenie malé stopy reklamy. T0 "prekonať alebo študijné problémy, ktoré súvisia s novými produktmi develompment." Človek by mal byť odborník na technológiu existujúce produkty a design.

Vďaka za odpoveď, ale to, čo sa pýtam, je to, čo je tréning, ktorý by sa mal vykonávať takého nového výrobku inžinier v elektronickej i prácu požiadavke, čo som vyššie uvedené. Nevermind môže byť moja otázka je príliš všeobecná. Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back