Širokým dynamickým vstupné napätie nízke drop-out regulátor

T

tsai_chin_wei

Guest
Ahoj, ja som návrh LDO whoes rozsah vstupného napätia 6 ~ 36V. Nedávno som sa zariadenie nízkeho napätia (5V) a zariadení vysokého napätia (40V). Chcem využiť vysokého napätia zariadením realizovať PMOS a tí druhí (BG a OP) je dosiahnuté nízkeho napätia zariadenia. Tak neviem, ak je realizovateľná a ako realizovať BG a OP pomocou zariadenia nízkeho napätia. Ďakujem vám!

Môžete použiť lokálne napätie regeration obvod privide nízkeho napätia pre BG a OP.

Môžete vytvoriť miestne 5V odkaz ako ponuka na LV zariadenia. Máte Zenerova dióda? BTW, aká veľká je vaša výstupné napätie?

[Quote = strennor] Môžete vytvoriť miestne 5V odkaz ako ponuka na LV zariadenia. Máte Zenerova dióda? BTW, aká veľká je vaša výstupné napätie? [/Quote] Vážení strennor, nemám jasne pochopiť miestne 5V odkaz, ktorý uvediete. Žiadam vás, aby ste presný príklad. : D Vďaka!:

Myslím, že to je uskutočniteľné, ale u niektorých treba začať do scenára, aby sa veci začali

Skúste navrhnúť vnútorné nízkeho napätia pre bandgap obvodu. Zlepší líniu.

Pre takéto široké spektrum Vin je bezpečnejšie a efektívnejšie využitie priestoru iba HV zariadenia implent LDO.

Obvykle HV tranzistory nie sú presné pre BG okruhu mojich skúseností. Tak použite LV tranzistor pre BG je lepší.

Je isté, že použitie nízkeho napätia zariadenia v návrhu BG vďaka dobrej zhody. Ale miestny regulátor je nutné pre BG. Ak chcete znížiť vstupné offset napätie, je lepšie použiť HV-LV zmiešané konštrukcia dizajn zosilňovača odchýlky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back