čo je ističa?

Pôsobí ako kombináciu poistky a prepínače. Výhodou oproti poistky je, že možno ručne resetovať, kým poistka musí byť nahradená novou poistku.

Pretože moja angličtina nie je moc dobre, som kopíroval celú definíciu ističa z elektrotechniky slovníka:
ističa istič je zariadenie, ktoré umožňuje aj prerušenie elektrického kontaktu medzi jeho vstupom a výstupné svorky. Istič je schopný zúčtovanie poruchových prúdov (podrazenie), rovnako ako prúdy. Istič sa skladá zo silovej kontakty s možnosťou oblúkom zúčtovanie a súvisiace kontrolné a pomocné obvody pre zapnutie a vypnutie ističa za požadovaných podmienok.

Istič je automaticky ovládaný elektrický spínač určený pre ochranu elektrického obvodu pred poškodením spôsobeným preťaženia alebo skratu. Na rozdiel od poistky, ktorá prevádzkuje raz a potom musí byť nahradený, môže istič reset (ručne alebo automaticky) pre obnovenie normálnej prevádzky. Vlastne PPTC (pozitívny teplotný koeficient odporu) môžu byť tiež dobrý náhradu ističov s rovnakým advatage z litrovej funkcie). BR Hakeen

môže niekto z vás povedať mi, ako ističa prácu ... Vďaka vopred

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back