Čo znamená výkon znamená?

P

peace

Guest
Ahoj každý, môže mi niekto povedať, význam priepustnosť v francúzštinu. Vďaka mier

Dobrý deň mieru, [quote = mier] Ahoj každý, môže mi niekto povedať, význam priepustnosť v francúzštinu. Vďaka mier [/quote] V komunikačných sietí, výkon je množstvo digitálnych dát za jednotku času, ktorý je dodaný do určitej terminálu v sieti, z uzla siete, alebo z jedného uzla do iného, napr cez komunikačnú linku. Priepustnosť sa zvyčajne meria v bitoch za sekundu (bit / s alebo bps). Priepustnosť systému a celkovej priepustnosti je súčet prenosových rýchlostí, ktoré sú dodávané do všetkých terminálov v sieti. Často maximálny výkon je zahrnuté v termíne, priepustnosť. Maximálna priepustnosť uzla alebo komunikačné spojenie je synonymom pre jeho kapacitu. Maximálny výkon je definovaný ako asymptotickej priepustnosť pri zaťažení (množstvo vstupných dát) je veľmi veľký. V systémoch, kde prepájaním paketov zaťaženia a priepustnosti sú rovnaké (tam, kde je bez straty paketov), môže byť maximálna priepustnosť byť definovaná ako náklad v bit / s, kedy dodacie lehoty (latencia) asymptoticky dosahuje nekonečna. Zdroj tejto definície je Wikipédie. BR, MAK

Dobrý deň mieru, [quote = mier] môže mi niekto vysvetlenie v frensch? [/Quote] Predpokladám, že z tejto správy, ktorú je potrebné vysvetliť francúzsky, mi nie? BR, MAK

Dobrý deň, [quote = mier] môže mi niekto vysvetlenie v frensch? [/Quote] Tu je francúzska verzia, čo som povedal anglicky. Dans les Réseaux de prenosu, "priepustnosť" est la quantité de données numériques pár Unité de Temps qui est à un fournie noeud de réseau, ou d'un autre noeud à l ', pár napr par une spojenie du komunikácie. "Priepustnosť" est normalement mesurée dans le trochu pár seconde (bit / s ou bps). "Priepustnosť" de Systeme ou la výpad d'est la Somme Agregát des inkasa qui sont fournis à tous les noeuds. "Priepustnosť" maximálna est souvent impliquée par le nom "priepustnosť". "Priepustnosť" maximálna d'un noeud ou d'une spojenie est à sa synoným capacité. "Priepustnosť" maximálna est comme définie "priepustnosť" asymptotique Quand la poplatok (la quantité de données entrantes) est très Grande. Dans les Systemes de zmiernenie de paquets ou la poplatok et "priepustnosť" sont égales (OU il n'y Aucun perte de Paquet), "priepustnosť" maximálna peut être définie comme dans poplatok bit / s Quand le dela de livraison (la latencie ) atteint asymptotiquement l'Infini. Na zdravie, MAK, dont prosím nezabudnite stlačte tlačidlo mi pomohol!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back