Čo tým myslíte montážnej dokumentácie?

Je to súbor vo formáte PDF sú detaily, ako súčasť desginator ref, súčasť obrys. Upevnenie a súčasťou vrstvy

Jeho skoro ako Sieťotlač detail .. dá u predstavu o tom, polaritu diódy, electolytic kondenzátory, transformátory pracovnej polohy, montážne otvory miesto pre zhromaždenie výkresy umiestnime prvý PIN údaje od IC a dokonca aj kód PIN niektorých kritických pevné alebo lepených prvkov. ....... Dajte rovnako ako nápad zhromaždenie výkresy zaistiť jednoduchosť procesu a bez chýb

Montážny výkres - Mali by sme hovoriť o doske samotnej, potom to bude plnkou všetky komponenty na doske, ako je požadované na oboch stranách. Ak hovoríme o hierarchickej zhromaždenie, PCB potom bude ako jedna položka, a pravdepodobne potom sa zhromaždil na čelné ako ďalšia položka s skrutkami a maticami ako samostatné položky. Akékoľvek hardware Do tohto zhromaždenia bude rozpísané všetky a je súčasťou kusovníka pre výkresom zostavy (hierarchia)

Vďaka ... môže niekto mi ukázať vzorka (obrázok) zhromaždenie vrstvy / kreslenie?

Ahoj, v mojej predchádzajúcej maily, ktorých som odkaz, ktorý vyčistí vaše pochybnosti, skontrolujte, či odkaz znova, http://www.unisoft-cim.com/pcbview.htm kontrola spojenia, prejsť úplne, uvidíte zavolajú (titulky), je to, ako to vyzerá po ur urobiť s ur montážny výkres, ktorý vás vo krok za krokom procesu montáže. Táto úloha bude podobný Sieťotlač (legenda tlače), ale potom je potrebné umiestniť odkaz označenie vnútri obrysu komponenty, pozrite sa na vyššie uvedený odkaz, okrem toho sa tiež dať nejaké inštrukcie (titulky), ktorý ako súčasť nasadnúť na prvý, následne nechať ich, aby celý proces montáže, napr, 1) Umiestnite všetky SMD odpory. 2) Umiestnite všetky SMD kondenzátory. 3) Umiestnite všetky SMD diódy a tak ďalej, to len uľahčuje montáže, ale potom treba forsee, môžete mať vedenie od assembler, možno by vás v celej procees, všetko najlepšie. Dúfam, že ste pochopili a pomohli. S pozdravom Ramesh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back