Čo si mám pripraviť na pokrytie odhad, keď mám vložiť vyhľadávania reťazca?

D

drizzle

Guest
Ahoj mám vložiť vyhľadávanie reťazcov v mojom design.and čo sa mám pripraviť na pokrytie odhad? a DFT DRC kontrola je v poriadku. vďaka

Môžete použiť príkaz - estimate_coverage v DFT kompilátora.

Použil som Tetra max dávno a bol to totálny zlyhanie

Úplným krachom? Prečo? Má DFT C je možné vysporiadať s pokrytím odhadu kompletne? Teraz som narazil na problém pri použití estimate_test_coverage a log Informácie ukazujú, že by u set_test_simulation_library prvý. Neviem, čo to znamená knižnica? Kde môžem získať? ktokoľvek môže mi ukázať podrobný postup pre tento problém? Som novšie, vďaka všetkým!

Test_simulation_library je knižnica Verilog používané DFTC alebo TetraMAX (ktoré, ak ju máte, je lepšie spôsob, ako dostať vaše chyba pokrytie) na modeli vášho obvode. Mohol by to byť štandardné mobilné knižnice, napríklad. Ak máte DFTC, pozrite sa do stromu doc pre najlepší postup. Myslím, že sa líši v závislosti od verzie - napríklad, myslím, že príkaz "estimate_test_coverage" sa už nepoužíva v XG režime. Dúfam, že pomôže, John [url = http://www.dftdigest.com] DFT Digest [/url]

Ahoj dft_guy Kde môžem získať test_simulation_library? Štandardné mobilné knižnice by nemala Verilog lib. Mám pravdu? Mimochodom, čo strom znamená, doc? Naozaj vážime o láskavú pomoc ur ~

Nenechajte sa zmiasť medzi knižnicou Synopsys, ako v '. Lib "a knižnicu Verilog (ktorý sa bežne používa pre simuláciu, a súbor". V "obsahuje modul pre každú bunku v knižnici). Vo väčšine situácií ASIC knižnici, budete mať viac paralelných adresára, kde sa vaše nástroje čítať rôzne pohľady na knižnice: je tu synth pohľad, pohľad sim, zobrazenie rozloženia, ATPG zobrazenie (ATPG nástroje, ktoré potrebujú špeciálne knižnice), atď TetraMAX číta Verilog knižnice (SIM zobrazenie, ak chcete), s výnimkou vložených pamäťou, kde je "Verilog" syntax veľmi obmedzený - to je iná téma. Čo tým chcem povedať stromu doc je podadresár z inštalačného adresára, kde sa koná dokumentácie. Umiestnenie sa líši miesto od miesta - konzultovať chlap, ktorý inštaluje / udržuje vaše EDA nástroje. John [url = www.dftdigest.com] DFT Digest [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back