Čo sa učiť z prostredia Matlab pre programovanie VHDL?

T

Tan

Guest
Ahoj, ja som konštruktér pracuje na VLSI a VHDL.I Zaujímam sa učiť Matlab, ako to bude hodiť pri programovaní VHDL. Existuje určité oblasti, ktoré som sa sústrediť v Matlab alebo by som mal naučiť kompletný MATLAB. Počul som, že Simulink a systém generátora sú nástroje sústrediť .. Prosím, pomôžte mi von .. Alebo je to v poriadku, ak sa dozviem LabVIEW miesto MATLAB .... na zdravie

Ahoj obaja sú v poriadku. Ale myslím, že LabVIEW je užívateľsky prívetivý a má viac grafických rozhraní. môže byť samostatné miesto mikrokontroléru, pretože má DAC. Namiesto písania kódu, môžete použiť grafické ikony. Myslím, že to podporuje aj VHDL. Skontrolujte svoje webové stránky.

MATLAB je veľmi dobrým nástrojom na použitie a môžeme vykonať všetky v MATLAB. a ak u sústrediť sa na spracovanie signálu, jeho veľmi dobrý. a samozrejme aj systém Simulink generátor sú tiež veľmi dobré nástroje. Systém generátor je podobný Simulink. a od toho sme schopní vytvoriť VHDL / Verilog kód, ktorý nástroj, ak navrhujeme Blockset. Tiež Accel DSP je tiež veľmi dobrá. Ak vytvoríme nejaký kód v Matlab a za použitia zrýchlenie DSP môžeme vytvárať Verilog / VHDL kódu a simulovať a syntesize z tohto nástroja. Matlab je veľmi dobrý nástroj sa učiť a má veľkú budúcnosť. v porovnaní s LabVIEW. čo mnoho z nich používa MATLAB.

Hele, Nebojte o tom, ako využiť Simulink MATLAB a ďalšie ... U možno použiť nápovedu pre ur Doc referencie ... Bude to ako lyžica krmiva ..: D

Mám kniha hovorí o simmulation v MATLAB, ak potrebujete zavolať a iCAN GGE vás [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size], ale moje znalosti MATLAB je najnižšia úroveň, prosím Ak môžete pomôcť svojim Haifa

Ak sa chcete dozvedieť Matlab, ale nechcú platiť $ 1000 + za to, môžete skúsiť Scilab alebo Octave. Obaja sú open source (s výnimkou Scilab nie je naozaj GPL), a sú veľmi blízko. Zmienil som sa zadarmo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back