Čo presne je SOCKS proxy?

K

kk2mkk

Guest
niektorý ľudia mi presne podstatu SOCKS proxy ... Po Googling som trochu zmätený ..... Chcel by som tiež vedieť, kto bude vykonávať túto SOCKS proxy ....? vlastne moja vysoká škola proxy server zvyknutý podporuje SOCKS proxy ... V tomto prípade to, čo je riešenie pre mňa ... niektoré aplikácie, ako mailových klientov ako je Outlook Express a Thunderbird vyžadujú SOCKS proxy. Tak ako si zariadim, aby tieto práce ... Vďaka vopred

[Quote = kk2mkk] ľudí niekto mi presne podstatu SOCKS proxy ... Po Googling som trochu zmätený ..... Chcel by som tiež vedieť, kto bude vykonávať túto SOCKS proxy ....? vlastne moja vysoká škola proxy server zvyknutý podporuje SOCKS proxy ... V tomto prípade to, čo je riešenie pre mňa ... niektoré aplikácie, ako mailových klientov ako je Outlook Express a Thunderbird vyžadujú SOCKS proxy. Tak ako si zariadim, aby tieto práce ... Vďaka vopred [/quote] = internetový protokol SOCKS aby klient-server aplikácie transparentne využívať služby siete firewall. SOCKS = "zásuvky"

Stále netuší, čo to znamená ... PS: Ahoj, tu nováčik

Protokol pre manipuláciu s TCP prevádzka cez proxy server. Možno ho použiť prakticky s akoukoľvek aplikáciou TCP, vrátane webových prehliadačov a FTP klienta. Poskytuje jednoduchý firewall, pretože kontroluje prichádzajúce a odchádzajúce pakety a skryje IP adresy klientských aplikácií. Existujú dve hlavné verzie SOCKS - V4 a V5. V5 pridáva overovací mechanizmus pre zvýšenú bezpečnosť. Existuje mnoho freeware implementácie oboch verzií. Jedným z najčastejších implementácií V5 je SOCKS5, vyvinutý NEC. Google NEC a ponožky ... nájdete veľa miest, ktoré vám pomôžu. Veľa šťastia: D

Ponožky majú na časť IP a portu. IP tak famus ale port je bránou, ktorá paket priradiť aplikácie na cieľ paketu. Predpokladám, že pre exapmle niekoľko IE beží na počítači a žiadať aj niekoľko serverov. keď paket recived na tomto počítači údaje o každom paketu ísť do IE, ktorý patrí do že port zásuvky

[Size = 6] [color = blue] Môže mi niekto povedať o tom, písanie zásuvky v Perlu?? Vďaka S pozdravom .. [/Color] [/size]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back