Čo mám robiť, čítať sa učiť VHDL?

E

eng.Electronic

Guest
Dobrý deň, Guyz, aké kroky budú nasledovať aj učiť VHDL? Aké sú požadované účtovné knihy? Aké sú náležitosti? Vďaka vopred ...

ako ste abeginner najlepšie kniha je PEDRONI .. Je to proste skvelý i dont o VHDL skôr .. ale som veľmi dobre oboznámený s VHDL bcoz z pedroni pre začiatočníkov, len je to najlepšie. aby sa majster v VHDL prvý pokus pedroni a potom ísť na ďalšie knihy kníh o VHDL! pedroni 2 3 Perry Smith 4 Bhasker (veľmi dobrá kniha)

Pre začiatočníkov VHDL Primer od J Bhasker je najlepšie ak je mi známe. Táto kniha stojí okolo 300 / - môžete sa dostať aj lacnejšie. Inak je tu veľké množstvo materiálu na internete. Skúste tieto súbory tiež

Jeho veľmi ľahko naučiť. Predpokladom bude poznať žiadny programovací jazyk ako C, vďaka ktorému bude učenie ľahšie.

Ahoj mám otázky, ktoré sú žiadaní, aby ma ininterview!) Rozdiel medzi signsl a premenné .. ani jeden defintions ... u musieť poskytnúť v príklade 2) všeobecne znamená, #) konfigurácia pomocou #) Ako je možné ukončiť proces u $ ) sybthesizable a nie syntetizovatelné predmety%), často kladené otázky v každom mimo program 04:01 MUX,, asynchrónne a synchrónu D & FF) syntéza výsledkov, ak a vec

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back