Čo je XFDTD metóda a jej prínos pre FDTD?

M

Mansour_M

Guest
Ahoj všetci! Čo je XFDTD metóda a jej výhody FDTD? Vďaka!

Ahoj XFDTD je komerčný softvér založený na technike FDTD od Remcon. Jeho malý, ale rýchlo ťažko uskutočniteľná. S pozdravom

xfdtd je FDTD simulačné balíček od spoločnosti remcom je presnejšia ako CST balíčku zaobchádzať s vrstvami Mutlu, complecated štruktúry, inhom. homogénne štruktúry, trochu rýchlo, s použitím metód schodisko, PML, manuálna prevodovka ide o záber

[Quote = abdoeng] xfdtd je FDTD simulačné balíček od spoločnosti remcom je presnejšia ako CST balíčku zaobchádzať s vrstvami Mutlu, complecated štruktúry, inhom. Homogénna štruktúry, trochu rýchlo, s použitím metód schodisko, PML, manuálne záberu ide [/ quote ] Áno, súhlasím s tým, ale trochu zložitejšia v tom dizajne. Môže u mi dať nejaké príklad najmä koplanárne kŕmenie planárne anténu. S pozdravom

Ahoj všetci! Vďaka za vaše odpovede! Ale ja som nedostal to, čo som chcel. No, jeden z mojich profesorov mi o numerickú metódu nazvanú "Rozšírenie konečných diferencií v časovej oblasti" alebo jednoducho "XFDTD". Nemal som to počul predtým a chcel som ju objaviť. Takže prosím, povedzte mi o tom a veď ma to vedieť! Vďaka!

No v tomto prípade je to len súčasný, ale v X XFDTD nie je skratovaný dlhšia. Tam sú vlastne ďalšie pokročilé zo základných FDTD. S pozdravom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back