Čo je to "slučky delay"?

0

020170

Guest
"V západky SR, aj úzka špica alebo závada sa vyskytli počas aktívnej fázy hodín nastaviť alebo obnoviť poistku, ak je slučka oneskorenie je kratšia, než je šírka pulzu" citujem nad slovami, vo svoje digitálne knihy. Čo je to "slučka meškanie"?

Dobrý deň, ako myslím, že oneskorenie je slučka v zmysle oneskorenie, ktoré je nutné pre zmenu stavu západky ... ak jeho NAND Latch jeho reuired 2 NAND oneskorenie pre zmenu jeho stavu, a preto slučka oneskorenie je 2 NAND meškanie .. .. Ak sa im zle tak ma opravte .. S pozdravom

slučka oneskorenie je ako vstup slučky na výstup, a to je doba oneskorenia trvá spätnej väzby cez bránu, atď slučka je uzavretý okruh akékoľvek trochu ako štafeta s použitím battons forinstance Ak používate jam registrovať na programe svoje vlastné

Myslím, že slučka je oneskorenie doba, ktorú signál z výstupného terminálu na vstupné svorky, ako je spätná väzba v Latch / FF. Nie som si istý, o tom pozri iným textom knihy.

Ďakujem za vašu láskavú vysvetliť. ale neviem, tak ďaleko. sorry-_ - ak "slučky delay" znamená "oneskorenie medzi Q_bar a R1", Real oneskorenie sa objavil v Q. viď nasledujúci obrázok. Aj ignorovať brány meškanie. Krivky je správna? Aj keď "slučky delay" je dlhšia ako šírka pulzu, porucha spôsobiť nastaviť alebo resetovať západky výstupu! učebnice mi takto: "Pre ilustráciu činnosti dosiahol SR zámok, vzorka sled CK, S a R krivky a correspinding otuput priebehu Q sú uvedené v bode obr, že obvod je prísne úrovni citlivý pri aktívnom hodín fázy, tj zmeny, ktoré nastali v S a R vstupných napätí, kedy hladiny CK sa rovná "1" sa prejaví na výstupe obvodu, teda aj úzka špica alebo závady sa vyskytli počas aktívnej fázy hodín je možné nastaviť alebo obnoviť zámok, ak je slučka oneskorenie je kratšia ako šírka pulzu. "

U nemôže ignorovať oneskorenie brány ... Jednoduchý príklad, ktorý poskytuje riešenie pre ur diagramu ... Vezmite NOR bránu a predpokladáme, že jeden I / P je krajina a ďalších vstupov je na vysokej (tj 1,5 V), a tak je výstup na nule ... Teraz u dať nuly na vysokej I / P na veľmi krátku dobu a môže u povedz mi, O / P, ktoré Gate .. U nemôžem povedať o / P je vysoká co sa nedosiahne 1,5 na O / p .... Ak je u považovaný za to isté vo vyššie uvedenom obvode potom u ľahko dostať, prečo by mal zostať závada viac než LOOP Delay. Ak je ur nie je jasné, potom neváhajte a opýtajte sa ma!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back