Čo je to fáza offet v PFD, nábojové pumpy

M

manissri

Guest
môžu u vysvetlite fázy offset v PFD-nábojové pumpy a ako som opatrení kadenciu nástroj .. \\ Prosím, dajte mi žiadne práce doc a realted materiálu ide o \\

chalani prosím odpovedzte rozdiel medzi deadzone a fázy kompenzovať, a ako je možné merať. to bude naozaj znateľné

U mŕtve zóny, je to čas nábojové pumpy Takes reagovať a dodávať konštantný prúd. Ak je fázový rozdiel medzi referenčným hodiny a delič výkonu je menšia ako túto dobu, môže PFD / CP nerozpozná to. Zmierniť jej dopad , oneskorenie je zvyčajne umiestnený za a pred reset obráti, ktorý povedie k zvýšeniu ako hore a dole obdobie signály ", že s oneskorením, a tak môže byť zachytený impulzy CP. Pokiaľ ide o posun fázy, nie som si istý, ale v prípade, že prúd sa nerovná DOWN aktuálne vzhľadom k nesúladu, nelinearita existuje v začiatku, ktorá má vážny vplyv na delta-sigma hluk na záhyby vysoké frekvenčný šum, nižšia frekvencia na prenosové pásmo v PLL. zabrániť tomu, aby ich statický posun fázy použitá k presunu do lineárnej oblasti, tj nie je v prevádzke na začiatku. To sa vykonáva za použitia statického konštantný prúd medzi CP a slučka filter (môžete za to, že aj tak proti prúdu pridaný do CP prúd).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back