Čo je SAR ADC design flow?

K

KKramer2000

Guest
HAI ALL, Môže mi niekto povedať o konštrukcii SAR ADC toku. Videl som PRÍKLAD riadiacej jednotky logiky SAR v Tanner, ale okruh je príliš zložitý, aby vytvorené pomocou schémy (full vlastný). Nemôžem nájsť iné CKT v ttech papier ľudia nevykazujú kompletný CKT. Je pravda, že keď predpokladáme, že logická jednotka bola syntetizovať z čelnej nástroj ako Synopsys atď ...

Ak presne viete, metódu, môžete navrhnúť ho ľahko pomocou full-vlastnú metódu.

1. Abstraktné model v prostredí Matlab, kde vložíte nedostatky a odhad výkonu. 2. Verilog alebo VHDL model digitálnej 3. VHDL-AMS alebo Verilog-model pre 4 analógové. Syntéza dostať gatelevel Verilog alebo VHDL 5. Schematický návrh analógových 6. Zmiešané overenie 7. Analógové rozvrhnutie 8. Miesto a Roue na digitálne To je veľmi všeobecný tok sa používa hlavne pre zložitejšie obvody zmiešané. V minulosti som videl SAR projekt len na schému tranzistorové úrovni. Ja by som radšej vynechať 4 a 8, pretože na nástroj náklady a zručnosti, pre nich sú na oveľa inej úrovni.

TQ ... To je veľmi užitočné, ale zistil som, že k návrhu SAR logická jednotka nie je rovno dopredu ... Napríklad v Tanner pohľad nemožné dosiahnuť plného vlastné flow.do u nepoznám spôsob, ako navrhovať pomocou plné vlastné prúd len pre papier logiku unit.Most nezahŕňajú CKT .. puzzle, ktoré ma ... pls radu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back