Čo je rozdielne IF javisko a BPF??

N

nnvkct

Guest
Tu je bloková schéma:
28_1180288522.gif
ešte teraz, som prilepené na nasledujúce otázky: - všeobecne, čo je odlišné IF etapy a pásmovým filtrom? - Prečo používame 2, ak fáza? (Odstránenie image frekvenciu?-Li právo, prosím, dajte mi vysvetlenie) [size = 6] Prosím, pomôžte mi. Nejaké nápady by bolo skvelé! [/size]

Dobrý deň, ak stupeň sa obvykle skladá zo zisku bloku (lineárny zosilňovač) a kapely priepusty. Normálne kapela filter je pasívny a stratové (možno LC, kryštál alebo SAW filtra). Dôvodom na použitie 2 alebo viac, ak etapy je rozdeliť celkový zisk z celkovej požadovanej AK zosilňovač. Je lepšie použiť strednej alebo nižšej zisk etapy pre daný kmitočet, aby regenerácia / samooscilaci efekty pod kontrolou (pre dosiahnutie vysokého zisku s jedným AK fázu, aj keď je možné, ale vyžaduje značné vstupné / výstupné oddelenia alebo skríning, To môže zvýšiť výrobné náklady). Tiež, u viacstupňových ak reťazec problém kontrolovať celkový zisk elektronicky je oveľa ľahšie riešiť, pretože regulačný rozsah je tiež šíriteľný. Na odstránenie Obrazová frekvencia: Toto je zvyčajne uľahčené chytrý výber IF frekvencie s ohľadom na rozsah vstupnej frekvencie a rieši z priepustného pásma útlmu na vstupe filtra, alebo (filtre). Tieto filtre sú obvykle tiež pásmových prepustí (napriek tomu, že nízke alebo vysoké povolenie alebo kombinácia príliš) a sú umiestnené na anténny vstup a / alebo po RF zosilňovač, len v prednej časti mixéri. rgds unkarc

Ahoj ur trochu pletú medzi obrazom frekvencie a fázy, ak obraz frekvencia sa nachádza vo fáze RF a k jej odstráneniu používame LPF do RF, ak fáza je odstránenie ostrohy, tj rušivé harmonické, alebo v podstate melódiu O / P, ak bude

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back