Čo je ....? PONOŽKY

K

kk2mkk

Guest
chlapci mi niekto povedať presne podstatu SOCKS proxy ...
Po Googling som trochu zmätený .....

já chcel by som tiež vedieť, kto bude vykonávať túto socks proxy ....?
vlastne môj college proxy server zvyknutý podporuje proxy socks ... v tomto prípade to, čo je riešením pre mňa ...
Niektoré aplikácie, ako je mailových klientov, ako je Outlook Express a Thunderbird vyžadujú ponožky proxy.

áno, ako môžem získať tieto práce ...

thanks in advance

kk2mkk Napísal:

chlapci mi niekto povedať presne podstatu SOCKS proxy ...

Po Googling som trochu zmätený .....já chcel by som tiež vedieť, kto bude vykonávať túto socks proxy ....?

vlastne môj college proxy server zvyknutý podporuje proxy socks ... v tomto prípade to, čo je riešením pre mňa ...

Niektoré aplikácie, ako je mailových klientov, ako je Outlook Express a Thunderbird vyžadujú ponožky proxy.áno, ako môžem získať tieto práce ...thanks in advance

Ešte ani potuchy, čo to znamená ...PS: Ahoj, tu nováčik

Tu je viac popisných informácií, s niekoľkými odkazmi odkaz v spodnej časti.Možno to bude ako začať.
http://en.wikipedia.org/wiki/SOCKS

Protokol pre manipuláciu s TCP prevádzku cez proxy server.Možno ho použiť prakticky ľubovoľnej aplikácie TCP, vrátane webových prehliadačov a FTP klienta.Poskytuje jednoduchý firewall, pretože kontroluje prichádzajúce a odchádzajúce pakety a skryje IP adresy klientskych aplikácií.
Existujú dve hlavné verzie SOCKS - V4 a V5.V5 dodáva autentizační mechanizmus pre ďalšie zabezpečenie.Existuje veľa freeware implementácie oboch verzií.Jedným z najčastejších V5 implementácií je SOCKS5, vyvinutý NEC.
Google a NEC Ponožky ... nájdete veľa miest, ktoré vám pomôžu.
Veľa šťastia: D

ponožky musieť časť IP a PORT. vyšetrovania je tak famus ale port je bránou, ktorá paket priradiť k žiadosti o určenie paketu.
exapmle Predpokladám, že za niekoľko IE beží na počítači a tiež žiadosť viacerých serverov.keď paket recived na tomto počítači údaje o každom paketu ísť do IE, ktorý patrí do toho prístavu zásuvky

Môže mi niekto povedať, písanie zásuvky v Perle???VďakaIde ..

pnnavigator0915 Napísal:Môže mi niekto povedať, písanie zásuvky v Perle???VďakaIde ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back