Čo je najlepšie pre GUI

E

elec-eng

Guest
Aká je najlepšie a najúčinnejšie jazyk pre návrh GUI rozhranie sériové, paralelné alebo USB portov počítača s okolitým svetom a vonkajšie hardware alebo obvody pre odosielanie a prijímanie dát C + + C # Visual Basic Matlab Ďalšie Vďaka

C + +: Prečítajte si "Visual C + +" C # je riadený a vy budete musieť prejsť spravovaný kód a interops dostať svojej práci. Nakoniec, sa scvrkáva na to, čo vám vyhovuje. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 3 minútach: [/color] [/size] Odpovedal som VC + +, pretože to je to, čo môžem použiť:)

MATLAB je najlepší jazyk pomocou rozhrania GUI, ktorý je najjednoduchšie na implementáciu>>> Mám skúsenosti v tejto oblasti>> kontaktovať v prípade potreby viac informácií

GUI v MATLAB dá ľahko riešiť, kde u bolo možné ľahko otvoriť zo spodnej lište. Môžete vytvoriť rýchle príjemné užívateľské rozhranie, kde z prázdnej obrazovky vyberte časť u chceme, aby v ňom paneli nástrojov alebo tlačidlom a vyberte ju, aby svoje m-súbor, ako je požadované u a pridať na príslušný odkaz (napr. ) z iných súborov. Odporúčam použiť u MATLAB Help a hľadajte GUI

Visual Basic je veľmi ľahké sa naučiť a používať, ale menej flexibilné potom C #. Pre jednoduché aplikácie sa budem radšej Visual Basic.

S Visual C + +, môžete tak urobiť všetko, čo robíte s inými riešeniami a ďalšie. Problém je, že VC + + vo väčšine prípadov je to ťažšie pre ľudí, ktoré začínajú program.

Assalamo Allykum! Myslím, že jazyk Visual Basic je najlepšie pre GUI. Urobil som niekoľko projektov, aby projekty nám Visual Basic 6.0 pre GUI. VB je tiež jednoduché rozhranie seriallly a rovnobežné. Starať Bye

Hi VB a Matlab je najjednoduchšie VC + + je najsilnejší Salam Hossam Alzomor www (.) IG (.) Org

Vaša otázka je zle. GUI je založený na operačnom systéme. Pl je len rozhranie operačného systému, a preto len rozhranie GUI. JAVA ukladá svoj vlastný virtuálny stroj na operačnom systéme, a preto je vlastné GUI. . NET je rozhranie pre WIN API a WIN API je jednoducho katastrofa, katastrofa šalejú. To je dôvod, prečo utrácať MS cez 200 miliónov dolárov dolloars vývoj. NET skryť Win API. Každopádne, ako učiť Java a. NET rozhranie, ktoré bude pokrývať väčšinu zo základov, ktoré potrebujete.

[Quote = jhbbunch] WIN API je jednoducho katastrofa, katastrofa šalejú. [/Quote] Prečo? Nesúhlasím, páči sa mi to, a rada pre vývoj aplikácií, ktoré používajú iba Win32API pre GUI. A rovnako ako ja, existuje veľa ľudí. To je vždy otázka moci, ak chcete všetky kontroly, budete musieť použiť Win32API

Visual C + + je jeden z najlepších povedal by som. ale najčastejšie, ľudia majú tendenciu mať stanovisko, v ktorom sú buď pozná, alebo ktoré sú vystavené ako prvé. Takže názory môžu byť skreslená. Visual Basic je rovnako dobré, ak máte záujem o prepojení a ako programovanie. VC + + zase nie je zlé, môžete sa s tým nič robiť! pre GUI znovu, VC + + môžete používať buď MFC alebo môžete tiež vytvoriť GUI pre C + + pomocou Qt4. Osobne som žiadne skúsenosti s Qt, ale počuli, že je rovnako dobré. dúfam, že to pomôže, ak sa u nejaké ďalšie otázky, neváhajte post tu. cedance.

Väčšina miest / weby / fóra Zdá sa, že v pomere 2:1 podporu základne pre základné: C

Choď na java, použite neatbeans. Táto kombinácia je najlepšia pre vývoj GUI vo všetkých ohľadoch (cena, doba, nezávislosť na platforme a energie). Jediný problém je, že váš počítač musí mať slušný hardvér. arnab/vu2bpw

To som tiež povedal: Java, NetBeans sa u vytvorenie grafického užívateľského rozhrania, ako je Visual Basic a získať všetky výhody a vlastnosti moderných jazykov (Java). skôr budova gui je ťažké. NetBeans, ale s jeho pohodička .............. arnab/vu2bpw

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back