Čo je CAE lib disk 3 z Xilinx 4.2i za?

A

antipattern

Guest
Nainštalovať na disk 1, 2 a 4, ale nemám poňatia, čo disk 3 CAE knižnica. Len som vidieť niektoré veci a niektoré Java. Súbory, ktoré auto je vlastne súbor PKZIP. Mohol by niekto vysvetliť, o využití CAE disku lib? Vďaka, ~ pat!

Myslím, že je používaný v závislosti na zadané sériové číslo pri inštalácii produktu. Konkrétne sa domnievam, že je pre Alianciu produktu. Má niekto číslo odomknúť alebo otvoriť CAE knižnice?

Mohol by niekto vysvetliť použitie kotúčových 3 CAE lib alebo Xilinx 4.2i? Vďaka.

Dobrý deň: CAE lib CD je použiť pre ďalšie návrhové nástroje, ako sú eProduct a Synopsys môžete hodín mi odkaz na stiahnutie, vďaka!

Dobrý deň, môže niekto prosím, povedz mi, kam sa dostať X. |. Nx 4,2 ISE? Prosím pošlite mi PM! Mnohokrát ďakujem vopred Maddin [Táto správa bola zostavená: Maddin na 04.04.2002 12:56]

To je u BB FM, stačí jedno kliknutie od vás, ako v červenom riadku. Dúfam, že to pomôže.

Vďaka za info, ale nemám prístup k BB FM ... Akékoľvek iné možnosť získať tento softvér? Vďaka Maddin

, Ktorý má výrobné číslo výrobku Xilinx aliancie musím nainštalovať CAE LIB THX

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back