Čo je bezolovnaté verzia IC?

V

vaf20

Guest
Hi priateľa
Čo je bezolovnaté-Pb-verziu IC?
akýkoľvek komentár?
TIA

Vzhľadom na up-nadchádzajúce World-Wide predpisov týkajúcich sa používania olova v elektronickom priemysle, vrátane cín / olova a cínu / prívod a pin platings, výrobcovia zavádzajú a prechod na olovo-voľné procesy.

Nájdete tu:

http://www.onsemi.com/site/content/0, 4367,1148,00. html

http://www.ti.com/home_s_quality

Na zdravie,
FoxyRick.

Vedie vychádzal z balíka IC sú obvykle potiahnuté cín / olovo zliatiny, zlepšiť pájitelnost.

Keďže od 1. júla 2006 všetky elektronickej montáže v EÚ, musia byť vykonané bez olova držanie materiálov, výrobcovia sa teraz používajú zliatiny bez obsahu olova.

Tomu sa hovorí "Pb-free" alebo "olovo-free".

Existuje veľa stránok, ktoré vysvetľujú tento v oveľa podrobnejšie.Pozri napríklad:

http://www.newark.com/services/rohs/index.html

Alebo Google pre "Vyhlásenie".

prečo sú tieto obavy sú mrňavý nepatrné množstvo olova.veľký počet automobilov na svete ešte dym z obrovského množstva olova.sa obrátiť svoju pozornosť k otázkam, ako prvý

I trochu súhlasím - je veľa vecí, horšie ako vedenie v oblasti elektroniky.Je to však začiatok.(Poznámka pre seba: zostať mimo politiky!)

Všetci sa zrejme zabudol (alebo ignorovať, alebo neviete), že diesel čierny dym z nákladného vozidla vpredu je karcinogénna.Vlády, určite to neuvádza, len hovorí o autách verejnosti '.(Poznámka pre seba: zostať mimo politiky!)

Problém s olova v elektronike naozaj pramení z obrovského množstva zariadení určených pre spotrebiteľov, ktorá je teraz nie je reálne (to je, ekonomicky pre spotrebiteľa), opraviteľné.Väčšina spotrebiteľov sa zdá zariadenia určené žiť dlhšie, ako je práve záruky (sp?) A je takmer rovnako drahé ako na opravy nahradiť.

Nedávno som mal TV zlyhania - nie som chlap televízii, tak som volal nejaký opravovniam.Najlacnejšie cena, ktorú som mohol dostať len asi o 30% lacnejšie ako nový, lepší televízie!Stupidní!Skoro som sa rozhodol naučiť televízie opravy, ale som príliš lenivý.

Problém je ešte umocnený politika výrobcov ' "plánovaného zastaranie" tak, že môžu predávať čoraz viac a viac.Prirodzené, predpokladám, pre veľké spoločnosti, spustí špekulantov (a to, čo spoločnosť nie je?).Mobilné 'telefóny sú súčasné veľké hráčov tu - ak nemáte najnovšiu' telefónu, budete vidieť, ako sa 'moderné'.Baňa je vážne staré tehly!

Konečný výsledok je veľa ton PCB, z ktorých každá je to trochu z olova, za dumpingové ceny na skládkach.Niektoré krajiny Verím, že skutočne ukladajú osobitné daň na spotrebnej elektroniky zaplatiť za riadnu likvidáciu na konci svojej životnosti.

Všimol si to niekto spomenul arzénu, kadmia, atď atď?Nie?Zaujímalo by ma, prečo: Možno preto, že verejnosť pochopiť, olovo - to je dobre známe, že sú nebezpečné.Preto je dobré vzťahy s verejnosťou, aby vlády, aby s tým niečo urobiť.(Poznámka pre seba: oop to, dostať trochu politickej znova)

Ja osobne som trochu na recykláciu.Mám príliš veľa krabíc starých zariadení, a nemôžu si pomôcť popadla mimoriadne slušné-PC z pohľadu miestnych tip, keď som návštevu, veľa k nevôli mojej ženy.

Len my dvaja centy (alebo centov, alebo čo)

FoxyRick.

To je IC, ktoré obsahujú málo Pb,

je to dobré pre naše zdravie.

s pozdravomvaf20 Napísal:

Hi priateľa

Čo je bezolovnaté-Pb-verziu IC?

akýkoľvek komentár?

TIA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back