ČGS gate-source kapacitné

L

leg1234

Guest
Mám otázku ohľadom modelu moci mofset. V katalógovom liste, ČGS príliš nemení s rôznymi VDS. Avšak, VdS zmeny prevádzky modelu sa bude meniť tiež, čo znamená, že gate-kanálové kapacity sa ide do kanalizácie alebo zdrojmi rôzne prevádzkový režim (triódy alebo saturácie). Môže mi niekto povedať, prečo CGS príliš nemení s VDS? Ďakujem vám!

ČGS číselne závisí od kombinácie kapacít CoV prekrývajú a brána do kanála kapacity CGC. jej hodnota zostáva konštantná perticular región prevádzky, tj pre off: - ČGS = CoV na výkonovom: - ČGS = CGC / 2 + ČOV pre nasýtenie: - ČGS = (2 * CGC) / 3 + ČOV, ale oblasť operácie vec VGS a VDS, tak tým, že varing región VDS prevádzky mohla byť menená a teda efektívnu hodnotu ČGS sa tiež zmení.

Môj názor: 1) je VGS funtion mnohých parametrov: Tox, zariadenie veľkosti, VGS, VdS a prevádzka región apod 2) pre napájanie modelu MOS, jeho veľkosť je väčšia ako bežné zariadenia MOS, takže sa môže Cox donimate v ČGS funtion. 3) moc MOS modelu sa môže líšiť u bežných modelov MOS, všeobecne môžu mať niekoľko rôznych fyzickú štruktúru. áno, niektoré rovnice nie sú použiteľné pre výkon MOS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back