Časť identifikácia HELP! - IRL2203N MOSFET

N

niceguy77

Guest
Dobrý deň, len som zlomil 12V-220V menič na napájanie 220V zásuvky. Je to údené a spartked. Otvorila som a zistil, meniče jedného poľa z dvoch polí IRL2203N MOSFET k explózii alebo spálenie. Teraz som nahradil zlomené 8 MOSFETs rovnaké časti, ale medzitým som sa zlomil pripojený malý čip od klieští pri odpojení solded rozbité FET. Ako vidíte na priložených obrázkov, časť, ktorá chcem zistiť, kúpiť, a nahradiť je jeden tvar čierny štvorec sa nachádza hneď vedľa IRL2203N + odpor. Všimnite si, že každý IRL2203N má jeden odpor a jeden čierny box, resp. Pls poradí mi o identifikáciu čiernej skrinky tvaru čipu a ďalšie užitočné informácie, ktoré som mal záujem na tejto hroznej situácii som smerom. (Ak sa nemôžem opraviť menič musím zaplatiť, lebo to patrilo k môjmu klientovi, aj keď som nedostal žiadny zisk z predaja, ale môj šéf si: () Vopred ďakujem mať vynikajúce. deň! Niceguy77

[Quote = echo47] Y5p a Y18 ... tejto stránke vám môže pomôcť:. http://clivetec.superihost.com/SMD_CodesY.htm Ak je možné identifikovať značku a číslo modelu celého prevodníka, niekto môže mať schémy alebo iné info [ / quote] Mockrát vám ďakujem, echo47! To mi naozaj pomohlo! Požiadala som o cenovú ponuku a aby čo najskôr. Ale ešte nie je istý, či to bude fungovať, alebo nie. Dáme vám vedieť. Váš dotaz: Solárna energia Austrália, model: SEAP-12-850 BOLERO Ďakujem. Niceguy77

[Quote = niceguy77] [quote = echo47] Y5p a Y18 ... tejto stránke vám môže pomôcť:. http://clivetec.superihost.com/SMD_CodesY.htm Ak je možné identifikovať značku a číslo modelu celého prevodníka, niekto môže mať schémy alebo iné info [ / quote] Mockrát vám ďakujem, echo47! To mi naozaj pomohlo! Požiadala som o cenovú ponuku a aby čo najskôr. Ale ešte nie je istý, či to bude fungovať, alebo nie. Dáme vám vedieť. Váš dotaz: Solárna energia Austrália, model: SEAP-12-850 BOLERO Ďakujem. Niceguy77 [/quote] echo47 ~! Naozaj som opravil ~! Ďakujem moc ešte raz! Ešte jedna otázka: Ale ventilátor nefunguje. Máte nejaký nápad? Mnohokrát ďakujem vopred.

Dobrá práce! Mŕtvy fanúšik? Predpokladám, že ste testovali ventilátor a zistil, že je zdravý, ale nie je to dostane požadované napätie z konvertora Circuit. Je ťažké odhadnúť, ako riešiť ventilátora obvode, bez toho, aby videl schéma. Má ventilátor pripojiť na nejaký ovládač čip? Možno, že ventilátor nie je asi trvať do konvertora zahreje.

[Quote = echo47] Dobrá práce! Mŕtvy fanúšik? Predpokladám, že ste testovali ventilátor a zistil, že je zdravý, ale nie je to dostane požadované napätie z konvertora Circuit. Je ťažké odhadnúť, ako riešiť ventilátora obvode, bez toho, aby videl schéma. Má ventilátor pripojiť na nejaký ovládač čip? Možno, že ventilátor nie je asi trvať do konvertora zahreje. [/Quote] Ešte raz vďaka, echo47! Možno, že je potrebné vyhodiť fén na určité časti obvodu? : P

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back