Čítače program pre PIC16F877 pomocou kompilátora MPLAB

A

aandavan

Guest
Ahoj, som napísal časovač prerušenia programu pre PIC16F877, ale som zmätená pre písanie čítače programu pre PIC16F877. mi niekto pomoct, prosím ...

Napísal som program, ako je vytváranie PIN vysoké a nízke alternatívne. Musím počítať, koľkokrát PIN ide vysoká. V prípade, že niekto pomôže mi prosím ...

Asi najjednoduchšie je použiť PIN s možnosťou prerušenia na zmenu (RB0/INT alebo RB4-7). V prerušenia jednoducho prírastku svoje počítadlo.

aandavan, môžete namiesto kód ku kontrole? Možno by bolo užitočné ... Aj v oblasti boja proti režimu, ktorý je časovač U používate? Zmenili ste proti režimu? U je použitie akejkoľvek prerušenie v tomto proti režimu?

použiť časovač prerušiť program známy čas u môže vypočítať z delay = (max nu hrabať - Počiatočný počet) * čas jedného počtu potom interrup rutina bude počítať sa počíta pri počte

nastaviť časovač, ako proti režimu .. potom pokračovať

Dobrý deň! Ak ste po kódu alebo popísať konečné použitie software jasnejšie potom budem v lepšej pozícii, aby vám pomohol. Používate ovládač počítať niečo (položiek na bežiacom páse) a zobrazí sa počet tovar?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back