Úplnú implementáciu 70 MHz digitálny osciloskop - RS232

P

prspies

Guest
Táto webová stránka poskytuje podrobné vysvetlenie o tom, ako vytvoriť digitálny osciloskop. Všetky okruhy a softvér je v cene - Tip: Tento návrh obsahuje niekoľko hektické vzorkovacia obvody, ale ak you'r záujem iba o budovanie normálneho rozsahu, stačí sa pozrieť na PIC16F84 a výtlačok 4 scematics - zvyšok obvod môže byť disgarded. Len si čas pozrieť sa na celý návrh! http://www.bitscope.com - Užite

Ponúkajú tiež kompletné sady a stavať odbory ... Vyzerá veľmi zaujímavé!

Som navrhovaní rozsahu 100 MHz + 100 MHz zbernicu logický analyzátor pre USB. V budúcnosti mám v pláne použiť FireWire rozhranie pre výmenu dát medzi radou a PC. Myslím, že je lepší nápad, potom použite pomalé COM port

Dobrý deň, prspice moc ďakujem za poskytnutie veľmi dobré spojenie. Už ste vyskúšali veci sám? Ak áno, ako bol výkon?

vyzerá veľmi zaujímavo. Ale ja som nenašiel rozloženie PCB. Môžeme vymeniť pár informácií o tomto osciloskopu, a možno sa môžeme to skúsiť spolu. niekto by sa mohol pokúsiť urobiť PCB?

Ahoj všetkým som postavil BS, do ktorých som prispieval užitočné informácie nájdete tu: 123.elektroda.pl/eboard/viewtopic.php topic = 14499 & forum = 1 Ak existuje nejaké otázky hodín mňa. S pozdravom

Veľmi dobré referencie. Aj keď si nie som určený pre výstavbu svojej vlastnej osciloskop dáva veľký náhľad do návrhu metodiky. Vďaka za link

Zdravím všetkých. Po prvé, vďaka za ľudí, ktorí ak to pekné spojenie. Ale vidím, že všetky odkazy sa týkajú v reálnom čase digitálnej pamäťový osciloscopes. Tie návrhy sú vždy ťažké robiť a závisí na použitej ADC (ktorý by mal byť veľmi rýchly, aby mohli získať vysoké vzorkovacej frekvencii). Je tu ďalšie riešenie, ktoré nie je citovaný tu. Ak chcete použiť non real-time riešenie. Myslím, vzorkovacia hlavy. Pretože vo väčšine prípadov, keď robíme meranie sme spúšťanie na priebeh bol meraný alebo iný referenčný signál. A nameraná krivka sa nemení, môžeme vziať jednu vzorku (jeden bod) za spúšť. A potom rekonštruovať priebeh softvérom. To je metóda používaná vo všetkých osciloscopes v rozsahu GHz (Tektronix, HP, atd ..) Toto riešenie by určite viedlo k veľmi jednoduché implementácie. Nomemory potreby atď ... Má niekto nejaké informácie o týchto vzoriek hlavou pre nízke frekvencie, ako je 100 ms / s. ...? Vďaka všetkým. S.

Nikdy som successed na odkaz na túto stránku dlho dlho! V čom je problém?

Tam je veľmi jednoduchý a lacný osciloskop. h # ttp: / / ho # # me.w xs.nl / ~ # mfha JER

Ahoj, som nemal problémy s bitscope alebo home.wxs odkazy. Súhlasím s tým, že odkaz dsoworld sa zdá byť preč. Ak ste prepojenie na odkaz a čakať, že tam - to nefunguje tak. Je potrebné upraviť odkazy na doplnenie chýbajúcich alebo odstrániť nadbytočné informácie. Napríklad kliknutím na odkaz bitscope dáva, http://www.elektroda.pl/eboard/h ** p: / / www.bitscope.com Človek by mal nahradiť * je s zrejmé, listy a zmazať časť elektróda vpredu. Na odkaz home.wxs, stačí skopírovať a upravovať sa znaky navyše. Dúfam, že to nie je urážka niekto - viem, aké ťažké môže byť zrejmé až niekto vysvetľuje! Veľa šťastia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back