Zvukotesné komore Spoľahlivosť

P

pollop

Guest
Dobrý deň, Ako môžeme vyskúšať, ako účinné zvukotesné komore je potlačenie odrazov?

Za normálnych okolností pri stavbe zvukotesné komory niekoľko testov sa vykonáva na overenie, či konštrukcia je dobre buduje. Tieto testy sú vykonávané niekoho, kto je accreditated robiť skúšky a vydanie osvedčenia pre každú z nich. Typicky, známy anténneho obrazca meranie svedčí o tom, ako komorných diel. Ak sú výsledky je to, čo ste očakávali, môžete predpokladať, že komora má svoju prácu. Každopádne to je jednoduchý, cenovo menej a triviálne spôsob, ako dostať len predstavu o absencii odrazov od bočných stien. Ale, keď som chcel vyskúšať komory by som zmerať odrazy od bočných stien pomocou len 1 TX / RX anténu, jeho umiestnenie v strede komory. Ja by som opatrení S11 v komore a porovnajte ju s vypočítanou výrazom očakával by som vo voľnom priestore. Ich porovnaním Asi by som si predstavu o odrazy od hraníc ....

Vďaka beetro78, mám lepší nápad teraz. Mal som iné myšlienky ... Je nejaký spôsob, ako otestovať absorpčným materiálom?

Áno, ale nie som expert na danú tému. Každopádne, tým, tlmiče steny (jeden panelu môže byť dosť na vysoké frekvencie), v prednej časti zväzku systému dvoch antén, jedna trasmittig a jeden prijímajúci, môžete carachterize správanie panelu. Pri nízkych frekvenciách môže byť ťažké, pretože musíte elektricky veľké konštrukcia pre zníženie rozptylu boudaries účinky. Každopádne som si istý, že tam je veľa literatúry nájdete na zvukotesné komore testovanie, testovanie štít, tlmič skúšky, atď .. to by som sa až na Amazon Bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back