Zodpovedajúce rozloženie techniky

F

fixrouter4400

Guest
Ahoj chcem sa dozvedieť viac zodpovedajúce rozloženie techniky. Je prijateľné, len pridať fiktívne polysilicon vrstva vedľa seba na zodpovedajúcu tranzistorov a pripojiť k napájaniu a zem? Namiesto toho pridáva ďalšie dummy tranzistorov vedľa seba?

Ja si to nemyslím, zodpovedajúce pravidlo, v skutočnosti vyžaduje, aby okolité prostredie musí byť rovnaká pre zodpovedajúce paires, v oblasti spracovania, bude rozšírenie hustoty alebo kovovou / poly hustote okolo zodpovedajúce pár skutočne ovplyvniť zodpovedajúce zariadenia sám, bez umelej diffusions, je ťažké zabezpečiť zdroje / vypúšťací šírenie zodpovedajúce dvojice sú zhodné dopoval. takže ak si môžete nechať ~ 2U prázdneho miesta (90nm), figuríny tranzistorov (nie fiktívne poly nielen) sú povinné.

Ďakujem za odpoveď môže u pošlite mi vzorku rozloženie. tnx

toto som príklad zodpovedajúce usporiadanie s obvodom, v obvode MNT1 musí byť uzavreté s MNT0 tiež MNINP by mali byť priradené MNINM, takže môžete vidieť z rozložení, ako sa vykonáva zodpovedajúci 1 . pre MNT0/MNT1 zodpovedajúce, necháme dostatok miesta medzi, tak fiktívne nie je nutné 2. pre MNINP a MNINM zodpovedajúce dummy je vložená v ľavej i pravej strane prístroja pruhu, ako môžete vidieť.

Môžete dať fiktívne tranzistorov vedľa seba rovnakým W, ale menšie L. napríklad ak máte tranzistor s W = 8 a L = 4 si môžete dať fiktívne tranzistory s W = 8 a L = 1, kým W zostane. Táto technika vám pomôže ušetriť miesto, rovnako: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back