Zodpovedajúce pár pre dispozičné riešenie

I

izye

Guest
Dobrý deň, pre zodpovedajúce dvojice v dispozičné riešenie, som zmätená o ich veľkosti MN0, MN1 a MN5. Predpokladá sa, že zodpovedajúca dvojica by mala byť v rovnakej veľkosti priamo na dispozičné riešenie? Ak sa ich nie v rovnakej veľkosti, tento design zle? Vďaka všetkým ...

Prečo zaujatosť časť spotrebuje toľko prúdu? a zaujatosť obvodu tak Cann't dodávky dobrý zdroj prúdu. Samozrejme MN1 je dĺžka by mala lepšie ako MN0 a MN5.

jerryzhao, prečo sa hovorí, že u zaujatosť obvode Cann't dodávky dobrý zdroj prúdu? aký parameter musíme zvážiť, aby bolo možné dodávať dobrý zdroj prúdu?

Jo .. prečo ste povedal, že zaujatosť obvodu tak Cann't dodávky dobrý zdroj prúdu. Môžete znamená, že ak tranzistora majú rovnakú dĺžku, ale iné šírka je v poriadku platiť v dispozičné riešenie?

Zaujatosť sa zmení, keď VDD, rohové, teplota a odpor variácie. Neviem, neviem aplikácie, tak som Cann't komentovať viac o design.Maybe nemusíte starať zaujatosť variácie, a rýchlosť prebehu symetria. "Ale inú šírku, je v poriadku, platí dispozičné riešenie?" Si môžete nechať šírku veľkých a malých MOS MOS má pomer je celé číslo. Zápas o rovnakej dĺžke je dôležité.

Základný princípom fungovania prúdové zrkadlo, je to, že príslušné brány a zdroje tranzistory sú na rovnakom potenciáli .. tj VGS je rovnaká pre všetkých. potom, v závislosti od pomeru ich (W / L) pomery, môžeme zrkadlo rôzne prúdy do rôznych končatín. Kým rôzne (W / L), vždy sa mení šírka a dĺžka sa ... jeden účel vyhovujúce. Ale ešte väčší dôvod je, že dĺžka modulačného efektu (bcos z λ), prichádza do obrazu a ste zvyknutý dostať presný pomer strán, aj keď je to nejako uzavreté ... Tiež súhlasím s jerryzhao, že zle odvodené zdroj prúdu, ale pri pohľade na mená schémy ako chip_test.schematic, predpokladám, že je to len na účely usporiadania praxi ... : D Ak nie, zaujímalo by ma vedieť, prečo je pár rozdiel je zaujatý s nízkym prúdom, zatiaľ čo odvodené prúd je tak vysoká ... dúfam, že to pomôže ...

Vďaka jerryzhao, vďaka srieda .. Vlastne obvode sa vykonáva najskôr s cieľom získať vysoký zisk operačný zosilňovač. Simulácia bola v poriadku ... Avšak, pri tom usporiadaní, uvedomujem si, že sú niektoré chyby / alebo nie .. Avšak .. vďaka .. možno rozumiem o trochu tu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back