Zodpovedajúce obvod medzi anténou a zosilňovačom

S

sekharareddy

Guest
Normálne zodpovedajúce okruhu v b / n zosilňovača a antény sa používa pre maximálny prenos energie z zosilňovača anttena.But podľa mojich informácií k tomu dôjde len vtedy, ak je impedancia nesúlad b / n týchto dvoch. V niektorých aplikáciách som videl, že aj keď výstupu zosilňovača a antény impedancia vstupná impedancia 50Ω obaja, bol použitý zodpovedajúci obvodu. Môže mi niekto povedať, je to preventívne opatrenie? alebo iná vec je tiež zapojený? (na rozdiel od impedančná prispôsobenie?)

Nie je tam žiadna potreba zodpovedajúce obvodu, tak i dokonalé 50 ohmov. Ak existuje zodpovedajúce okruh znamená, že nie sú. S najväčšou pravdepodobnosťou anténa nie je 50 ohmov. Videl som veľa antény vzorov, ktoré sú teoreticky 50 ohmov (PIFA, Patch), ktorý používa zodpovedajúce obvodu. Nie je obvyklé, ale ak ste pod tlakom, aby to funguje, neexistuje iná možnosť.

Áno, podľa mňa perfektný prenos sily dochádza, keď je dobrá matchinng od zosilňovača do antény, alebo naopak [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Všeobecne impedančné prispôsobenie je použitá k výberu pre prenos sily, napr: transformátory sa používajú reproduktory (reproduktory), pre porovnanie v stereo systémy Myslím, že jediné úvahy aj tu je impedančné prispôsobenie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back