Zodpovedajúce mikropáskové anténa v IE3D

R

rash03

Guest
Ahoj, ja designu apertúry spojenie anténa pre pásmo C. umelé krajiny výška 0.762 mm, dĺžka prívodnej hadice 11,5 mm, šírka 2,32 mm, náhodné Dĺžka / šírka 17 mm s ER = 2,2. Mám vysoké PSV na 5,6 Hz. Chcem znížiť that.ε

To znie, ako by ste sa snažiť, aby zodpovedali mikropáskové anténa. Je praktické, aby si to do -10 až -15 dB pre radu S11. Slovo lasička Odpoveď znie, že je možné získať oveľa nižšia v konkrétnej frekvencie. Skúste sa pozrieť na feedline a útržok dĺžky, či to zmení svoj zápas. Skúste sťahovanie je vzhľadom k otvoru, alebo meniť ich rozmery. Môžete tiež upraviť rozmery otvoru ľahko. Čo by som hľadať je súčasťou antény, ktoré modifys reflexie a experiment niektoré vidieť, akým spôsobom zmeniť rozmer. Ak máte simulátor, použiť. V opačnom prípade role medené pásky a nože exact sú tradičné nástroje tuniing .. Uistite sa, že dávať pozor na vzory a získať. Je ľahké sa dostať dobrý zápas, zatiaľ čo trashing Vlastnosti antény. Nepoužívajte len naladiť na nízky S11.

Ďakujem u. Používam IE3D softvér. keď som znížil rozmer ALS BW je znížená. Ak sa aj incresed rozmer BW je incresed. Chcem rozmedzí 4,8 až 6 GHz pre PSV

Ak je to anténa zvyšuje hrúbku dielektrika a / alebo zníženie dielektrickej konštanty zvýši šírku pásma. Patch antény sú zvyčajne menšie ako 15 až 20% šírky pásma, takže váš návrh sa dostáva do zložitej území. Je praktické, aby sa širšie šírku pásma, ale to bude trvať nejakú starostlivosť. 50% šírky pásma je možné. IEEE transakcie na antény a šírenie, je obrovské množstvo, ak informácie o tom, ako zvýšiť opravu pásma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back