Zodpovedajúce LNA-mixer

S

STOIKOV

Guest
Je potrebná zhoda medzi LNA a mixer, keby boli v rovnaký čip?
situácií, čo je a čo nie je potreba

Len ak u idú z čipu, pre IRF napríklad u potom musí zodpovedať na 50 Ohm ako o to LNA / P a Mixer je i / p

ak sú v rovnakom čipe a vzdialenosť je takmer 1 / 4 λ potom u potrebovať zodpovedajúci siete, ale keď sú tak blízko pri donot potrebujú zodpovedajúce okruh

khouly

hello khouly,
how ru?
Napadlo ma, či sú na rovnaký čip, aký hodnoty mám zápas?50 OMS taky?

hello safwatonline
i am fine, thanks, ako sa u?
o vyrovnanie na čipe, nie to nie je 50 Ohm, ale zhoda je transformovať výstupná impedancia LNA na vstup Mixer
to v prípade potreby

khouly

zvukov s nadhľadom,
tak napríklad v prípade, miešadlo na S11 je meraný s obvodom uzavrelo na 50Ω a neskôr LNA je atached na rovnaký čip pred týmto mixéra, potom je mixér S11 bude rovnaké, ak LNA výstupná impedancia a vstupná impedancia zmiešavače sú rovnaké?

Hello again,
Nič mi nie je príliš khouly, tak som sa snažil o rýchly odhad miešadlo pracujúce na 2.2G to dá lambda / 4 = 114 pm tooooooo čo sa zdá byť malý, ale já nevidím veľa poeple pracujúci v tejto vysokej frekvencii robiť žiadne zodpovedajúce v priame Receiver
pozdravy

Cieľom vonkajšej zhoda je nielen aby sa predišlo nežiaducim odrazom, ale aj pre maximálny prenos sily.

Takže ak LNA výstupná impedancia je vysoká a miešačky vstup inpedance je nízka, možno budete chcieť zápas tak, že dostanete maximálny prenos sily z miešačky na zaťaženie, a tak majú lepšiu P1dB a IIP3.

Greg

safwatonline Napísal:

Hello again,

Nič mi nie je príliš khouly, tak som sa snažil o rýchly odhad miešadlo pracujúce na 2.2G to dá lambda / 4 = 114 pm tooooooo čo sa zdá byť malý, ale já nevidím veľa poeple pracujúci v tejto vysokej frekvencii robiť žiadne zodpovedajúce v priame Receiver

pozdravy

safwatonline Napísal:

Hello again,

pozdravy

lambda = c / f platí iba vo voľnom priestore, napr vlnovod obvody.Keď je šírenie signálu prebieha cez substrát (alebo PWB), vedené vlnová dĺžka λg je používaný v ňom.Napríklad v mikropáskového konfigurácii, λg = c / f / sqrt (ε_eff)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back