Znakový LCD dosnt práce s Proteus

G

gameelgamal

Guest
Ahoj ... ... ... .. Snažil som sa simulovať jednoduchý LCD program Proteus, ale to nefunguje .... Vybral som AVR ATmega16 radič, a moje spojenie je nasledovné: PB.0   RS PB.1 RW PB.2   E PB.3 nesúvisí PB.4   D5 D4 PB.5 PB.6  D6 PB 0.7  D7 Im pracuje na CodeVision kompilátor, a môj program je veľmi jednoduchý: Lcd_gotoxy (0,0), Lcd_putsf ("high svete) Poznámka: Snažil som sa tento program v reálnej aplikácii a funguje to

Dobrý deň! Majú nastavený u poistiek, frekvencia oscilátora na kartu Nastavenia, keď u načítanie hex súbor. Ide.

Nie, ja som sa .... ktoré fuzes presne mám program???

Dobrý deň! Pozrite sa na obrázok, ktorý som pripojený. V súbore kliknite pravým tlačidlom myši Proteus ATmega16 a potom ľavým tlačidlom myši na procesore. Na obrazovke uvidíte, čo som vyslaný ako jpg. Teraz je prvá vec, ktorú by ste mali nastaviť, je "Clock Frequency". Nastavte ju na frekvenciu, pre ktorú ste napísali svoj kód, napr 8 MHz, 16 MHz. Tiež budete musieť načítať súbor programu, ktorý som si istý, že by ste už urobili, ale ak ste vynechali tento krok potom v "Program File" priestoru vyhľadajte hex súbor, ktorý ste vytvorili pre váš kód. Teraz spustite simuláciu, mala by fungovať. Ak sa stále stretávajú s problémami potom láskavo miesto ur kód a budem kontrolovať za vás. Ide.

Po prvé, ďakujem vám za vaše odpovede. Nastavil som program a frekvencia, ale nepracuje mám pripojený program CodeVision a súbor Proteus Ešte raz ďakujem: D

Skúste túto modifikáciu.
71_1181609411.jpg

Len som skopírujte kód a aby môj projekt v CodeVision som sa tiež realizovať svoj návrh v projekte Proteus, ale nefungovalo to. Môj HEX súbor bol 1,66 KB, zatiaľ čo vy sa 2,15 Kilobajty Aký je rozdiel medzi vašou a ja? Myslím, že nejaké nastavenia v CodeVision či Proteus. Vďaka PS: To je naozaj zvláštne. Len som download LCD Modified.rar otvorte CodeVision súbor projektu, kompilácia kódu bez akejkoľvek zmeny a hex veľkosti súboru sa zmenil z 2.15 kb do 1.66 KB! používate akékoľvek väzby príkazu alebo tak niečo!?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back