zníženie výkonu v obvode bandgap referencie

R

rajblr

Guest
Ahoj každý, ja som designinig BGR pre sub-1-V, rozsah a nízku spotrebu. Nemám poňatia, ako si vybrať požadovaný kolektorového prúdu riadiť PNP zariadenia v slučke pýtať. Iv prípade, že niekto môže mi povedať, ako si mám vybrať referenčný prúd, pre začiatok, bude to veľmi užitočné pre mňa. TIA raags

Používam 200N po dobu 30 BJT tranzistorov paralelne (pomer 1:30). To je v poriadku!

Ahoj LF, Wowsa! Znamená to, že ste pre každú 200N BJT, alebo 200N celkom pre všetky 30? V druhom prípade to znamená, že každý 6.7nA! Nevadí, keď som sa spýtať, koľko variácie, ktoré vidíte na bangap výstupné napätie? Vďaka!

Áno, pre každú 6.7nA BJT. Bandgap potreba komparátor. Odchýlka sa porovnávacia offset o 90mV. Ale používame orezávanie počas testu CP.

Áno, pre každú 6.7nA BJT. Bandgap potreba komparátor. Odchýlka sa porovnávacia offset o 90mV. Ale používame orezávanie počas testu CP.

Dobrý deň, vyberte si referencie aktuálnu musíte v závislosti na jeho použitie. Tak to je v poriadku LF vybrať 200N Ak odchýlka nie je ani tak moc nezáležalo.

zvyčajne volí 1uA alebo 0.5uA pre každý branch.but, mali by ste tiež vymeniť krajiny hlučnosť i SPOTREBA. a BJT môže zvoliť 01:08 alebo 01:24 tvoriť spoločné centrid Ak kľudového prúdu BJT je príliš malý. beta BJT zníži drasticly.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back