zmiasť vybrať medzi VHDL alebo Verilog.

N

naderus

Guest
Ahoj, ja som nový HDL a chcem sa naučiť pliesť it.but Aj vybrať medzi VHDL alebo Verilog. Prosím, povedzte mi, ktorá je stále populárnejšie a silnejšie a majú dobrú knižnicu. Díky moc

Je pravda, že ste si prečítať veľa kníh pochopiť différents medzi VHDL a Verilog, ale aj keď nie, ak ste začiatočník, nie je ľahké prijať rozhodnutie, niektorí z mojej strany odporúčam začať s vhdll pretože ja si myslím, že je ľahké nájsť informácie o VHDL ako Verilog, ale nie som si istý. Dobrá voľba.

Dobrý deň, obaja sú rovnako dobré. ... Ale z môjho pohľadu začína Verilog je dobrá. Manmohan

Ahoj ako je ľahké a jednoduché, ako u ...... sa familar s týmito u spoznajú .... ale z môjho expereince začať u s VHDL. ide, Shraddha

Ak máte C programovacie prostredie, ktoré vás najviac probabaly áno, potom Verilog je cesta. Ako už bolo povedané "Dúfam, že konkurencia využíva VHDL", Verilog má málo alebo žiadna doba na preučovanie. Môžete dostať hore a beží za menej ako 1 hodinu. Tiež nemusíte mať obavy, ktorý je populárny ako jednoduché vyhľadávanie pracovných miest ukazujú, že rovnaký počet prorgrammers Verilog sú povinné. Ak je nejaká útecha pre vás sú Sun Microsystems procesory SPARC kompletne napísané v Verilog. PS: Ja som nič aganist VHDL, ale podľa môjho názoru neutrálny Verilog je cesta ako pre začiatočníkov, tak aj expertom.

Rozhodne by ste si vybrali Verilog, pretože je to jednoduché, v jazyku C štýle. a väčšina ľudí na tomto svete použiť k designu. [Quote = naderus] Ahoj, ja som nový HDL a chcem sa naučiť pliesť it.but Aj vybrať medzi VHDL alebo Verilog. Prosím, povedzte mi, ktorá je stále populárnejšie a silnejšie a majú dobrú knižnicu. Díky moc [/quote]

Ahoj Ya ako je ľahké a jednoduché. Ak ste oboznámení s C kódovanie potom ísť na Verilog, VHDL inak. K mojej skúsenosti, môžete začať s VHDL. ide, Sachin

Prosím, začnite Verilog. HDL jazyk stačí použiť k popisu správania circuirty. Žiadny dôvod, prečo sa potrebujú naučiť, u VHDL (tvrdší ako Verilog). D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back