Zmena mierky hardware kresby DraftSight

S

SherpaDoug

Guest
Snažím sa používať DraftSight čerpať mechanické hardware pre moje PCB. DraftSight je SolidWorks volňásek 2D klon AutoCADu. Ak by som ísť do McMaster.com a získať. DWG alebo. DXF výkres skrutky (MCM # 99306A624 napríklad) skrutky príde zmenšený na 0,7 x veľkosť. Dĺžka skrutky zavolal na kreslenie je 1 ". Dĺžku skrutky pomocou nástroja DraftSight rozmer je 0,7" Keby som meradle celej skrutku 1/0.7 = 1,42857 rozmer nástroj teraz hovorí, že je 1 ", ale Text vo výkrese čarovne zmení na 1,429 "Existuje nejaký spôsob, ako uzmieriť dva? Musím vymazať všetky McMaster rozmery, mierka časti, a aby nové dimenzie? Sú McMaster kresby falošný? To je to naozaj ťažké, aby sa čerpanie z dovezených dielov. PS Len som to skúsil na inom PC s reálnym AutoCAD a to isté. Takže buď McMaster má zlé kresby, alebo som nejak zmätený ..... PPS Asi polovica z 3 / 8 McMaster je "x 1" šesťhranné skrutky (rôznych štýlov), sú tou správnou veľkosť kresby, niektoré sú príliš veľké a niektoré sú príliš malé. Myslím, že je nutné skontrolovať všetky časti, ktorú import a opraviť tie zlé :-(

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back