Zlučiteľnosti PIC C Compiler na Windows Vista

P

phamthaihoa

Guest
Ja som testoval niekoľko PIC C compliers na Vista Ultimate, MPLAB 7.52. Tu je výsledok: * Microchip C30 v2.05 a ďalej: I chybové hlásenie:
Code:
 "pic30-Coffe-CC1: Fatal error: Inštalácia problém, ktorý možno exec` pic30-lm.exe "kompilácia ukončená"
C30 V3.0 som dostal varovanie o režime PSV. Tento kód som vyhovel a dobre fungujú na Windows XP bez toho, aby sa táto správa. Ja používam dsPIC30F6014A.
Code:
 upozornenie: main.c: Vo funkcii "_T1Interrupt": main.c: 33: Upozornenie: PSV Model nie je určený pre "_T1Interrupt", za predpokladu, že "auto_psv" To môže mať vplyv latencie
Toto je môj časovač 1 ISR:
Code:
 neplatné __attribute__ ((__interrupt__)) _T1Interrupt (void) {if (+ + TimeCount == 150) {KeyScanFlag = 1; TimeCount = 0;} _T1IF = 0;}
Vo verzii 2.05 pre Windows XP, nemám príjem, že messsage. * Všetky HTSOFT PIC kompilátor nemôže complie na Windows Vista (testované som HTPICC 9,60, HTPIC18 9.50PL3, HTDSPIC 9,60 na MPLAB IDE a HTTIDE 3.12PL1). * MikroC pre v6.2.1.0 PIC a dsPIC MikroC na jemné v3.0 prácu vo Windows Vista. Máme picvietnam majú riešiť problémy prekladačov na Vista. Môžete si nájsť naše riešenie na adrese: http://www.picvietnam.com/forum/showthread.php?t=1103

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back