zložený cascode operačný zosilňovač high hojdačka

C

cjupiter

Guest
Tu je vaše štandardné plne rozdiel. zložené cascode operačného zosilňovača. Im pomocou 0.18um technológie, 1,8 V napájanie. Im nedostávajú správnu otvorenou slučkou výstup. Má otvorené slučky zisk je spôsob, ako tooo nízka. Nemôžem dostať aj zisk 1. Viem, že všetky tranzistory musí byť pôsobiace v oblasti nasýtenia. Ako môžem ísť o nastavenie všetkých tranzistorov, že je v saturáciu? Si môžem nastaviť bias napätie a potom upraviť w \ L pomery? Jeho stáva nočnou morou, aby si to operačný zosilňovač pracovať. Môže niekto poukázať ma správnym smerom. Mám prístup k väčšine textov analógových obvodov, ak niekto chce odkazovať na ne. Tiež som pripojený môj CMFB obvod. Prosím pomoc! : Oops:

Namiesto toho, aby sa predpätím napätie ako napätie zdroja (Vbp1, vbp2, vbn1, vbn2), použite kompletné aktuálne zrkadlo obvod pre generovanie napätia predpätím a definovať presný prúd cez každej pobočke. Buďte opatrní pri definovaní prúdy v obore tým, že koeficient. Je lepšie ladenie obvodu bez CMFB. pripojenie v jedinom skončil výstupným režimu a získať ur operačný zosilňovač prácu. Potom u môžete previesť na diferenciálu sa s CMFB.

Súhlasím s santhoshv78, budete potrebovať predpätie obvod, skôr než len dodať ref napätie! Avšak, môžete zjednodušiť pomocou tranzistora chová ako aktívny odpor pripojením brána s odtokom! Hlavným problémom, na okruhu je niektoré z tranzistorov nie sú v sýtosti! Skontrolujte netlist znak @ výstupný súbor a sledovať problémové tranzistor a núti ich k nasýtenia! Dúfam, že to mohlo trochu pomôcť ... : Wink:

pozrite sa na všetky skreslenia bodov, osobne, nemyslím si, že tranzistory sú prevádzkované v nasýtenia regióne. Radšej definovať predpätím body prvej (niektoré rozsah) a potom zvoľte W / L. Tento postup môže byť potrebné pre niekoľko iterácií čas. Veľa šťastia

Súhlasím s santhoshv78 a guamak_menanak, je potreba zaujatosť obvodu. DC napätie vyviera nie je prijatý. A skontrolujte DC hodnotu.

Myslím, že pravdepodobne veľa z vášho MOSFET sú v hraničnej oblasti, napr M1-M4 majú len 0.1V VGS, aké je vaše V.?

Pls, daj mi príklad navyše zaujatosti obvode pre tento operačný zosilňovač, alebo mi dať nejaké užitočné odkazy alebo literatúru. Myslím cascode uprednostnenie so zodpovedajúcimi (necitlivé na prahové napätie, mobility variácie a nakoniec teplotu). Čo je metodika pre skreslenie nastavenia v operačný zosilňovač dizajne? Ďakujem.

Najprv si definovať kľudový prúd podľa vášho výkonu SEPCO a rýchlosť prebehu, sa týkajú vaše získať šírku pásma a aktuálny navrhnúť paramter a gm vstupného tranzistora. Ovplyvnenie okruhu v napätí, nie je dobrý začiatok, za použitia súčasnej zrkadlo. Aj to jednoduchý DC zákruta pre jedného tranzistora, aby zistili, kľudový prúd je potrebné nastaviť tranzistor v saturáciu.

Ďakujem vám Edajason, ale čo naviac ovplyvnenie so zodpovedajúcimi (necitlivé na prahové napätie, mobility a nakoniec variácie teploty)? Akákoľvek dokumentácie alebo odkazy?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back