zložený cascode mos operačný zosilňovač chvost

L

ljy4468

Guest
nazdar!
Chcem sa opýtať, viac o zložený cascode operačný zosilňovač

Ak sa vodič v NMOS vstup páru,
Chvost je vôľa v rámci páru vstup vodiča

ale videl som cascode chvost mos

aký je rozdiel medzi tým?
operačný zosilňovač uplatňovaných cascode chvost vôle produkuje viac Av.
Čo je nevýhodou?

Ďakujem vám za čítanie textových
Hezký den!
Veľa šťastia

Efekt hneď zlepší CMMR a zníži sa vstrekovaním common-režim rozsahu.

Nazdar.
Súhlasím s nxing.cascode chvost bude degarde Vstupné CM hranice.Pretože tam je iný (aspoň) Vef medzi vstupmi a negatívne železnicu (pre vstup NMOS paru), takže minimálne prípustnú vstupné CM úrovni by mali byť vyššie v porovnaní s jediným NMOS chvost.Ale ak je bez obmedzení min napätia, bude tento typ chvosta (cascode chvosta) zvýšenie CMMR.Pretože tento cascode zdroj prúdu má väčšiu Rout a teda menšie Ac (CM napätie zisk), takže CMMR bude lepšie.Ale nie som si istý o zlepšenie Av (diferenciálne napätie zisk)!

Pozdravy,
EZT
Naposledy upravil ezt dňa 25.července 2005 21:57, upraveno 1 celkom

Aj keď sa zvýši CMMR, ktoré je povinné, cascoding chvosta existujúce zdroj nemá nič spoločného s časťou Av to.Pozriete Ak sa do diferenciálnej polovice obvodu, všimnete si, že chvost zdroj prúdu nikdy nepríde do tejto časti.

Navyše, vo vašom prípade môže OZ potreba veľmi vysokej PSRR-i.Z toho dôvodu budú mať cascoded chvost zdroj prúdu.Tiež by mohli byť aj ďalšie fáze cascoded.Z tohto dôvodu, bude sa snažiť, aby cascode chvost zdroj prúdu.

Najväčší strata bude strata navyše delta (v prípade vysokej swingu cascode).Takže to nie je rozhodne odporúča pri nízkom napätí vzorov

Dúfam, že som jasne, pretože som bol väčšinou zhrnutím predchádzajúce dve miesta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back