Zdroje na káblovej televízii (cca TV) v Iráne

A

a_tek7

Guest
HI alL.I by som výskumu o káblovej televízii (asi TV). Môže každý subjekt, veď ma k zaujímavej časti tejto témy, a pomôž mi zavedenie dostatok dát a papier a web.Thank vás

Myslím, že [url = http://www.scatmag.com/technical.htm] WEB [/url] by mohol byť prvý, kto sa smäd. ENJOY

čo presne potrebujete? ru záujem o návrhu siete? takým spôsobom?

Naozaj neviem, čo potrebujete need.I Vaše pripomienky k tejto Topic.Would si vysvetliť viac o navrhovaní siete?

káblovej televízie je Multistandard zatiaľ naozaj záleží, čo vaša krajina v systéme {} televíznej káblovej sieti používa každý svoje vlastné štandardy, ktoré poskytujú {}, takže dekodér atď .. presnejšie povedané, ako chcem výskumu káblovej televízie vo Francúzsku atď .. : D

V Iran.but Myslím, že všeobecne všetky sú rovnaké.

yeyeye a žiadna z nich rovnako všetci používajú svoju vlastnú countrys TV štandardy a zabaľte ich do tam vlastnom jazyku káblových systémov, takže záleží, aké firmy a čo je systémami, ktoré používajú Dont Make mylné sa domnievať, že všetky systémy, televízny kábel sú "rovnaké" To je nezmysel si hovoriť s istotou, že opäť to najlepšie, čo urobiť, je študovať spoločnosť nie je prvý svojho systému forinstance niektorí poskytovatelia ako je obloha použitie levelised zabezpečenia, ktorá dodáva iba s dekodérom algurithm dekódovanie jeho bonified na tejto úrovni, takže ak hacker prerušenia a oni si to čuchať nové úrovne je prijatá kaskády a nový kodér a dekodér systémov {matematika, pretože to je všetko, čo existuje okolo nosič} je použitý to môže byť ľubovoľne zamestnaný myslím, že nevieš nič a sú poškriabaniu piesok pre istotu

hehe. Keby som vedela, že by som Vás prosíme, aby ste me.so, čo mám robiť? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 4 minútach: [/color] [/size], takže ak nie sú rovnaké všeobecne, prečo Grob napísať knihu o tom (o všeobecných topíš CATV) (Oskol )

Ja len hovorím, akonáhle poskytovateľ hlúpy je ten, kto publikoval podrobnosti tu vlastné systémy pre iné preniknúť knihu o LOL Káblová televízia:) Choď si jeho knihu >???? Prečo sa pýtate? chorá záruku v čase, keď budete čítať, že systém sa zmení jeho o peniaze a robiť to nie je o vyzradenie tajomstva, prevádzkovateľov káblovej televízie a tam možno niekoľko v jednej krajine, pretože monopol pravidiel bude viesť tam karty, v blízkosti je hrudníku dont think jeden mín, ktoré compeditor zvyknutý vydávať informácie alebo chybu v inom poskytovateľovi systéme spoločné knowlage, že ostatní môžu využiť na podkopanie tam compeditors aj countrys to jeho tzv dátové vojny, takže je lepšie si dont požiadať bez feer za svoj život a rodinu na mysli

Ale som si istý, že som videl atv kniha v našej univerzity si myslím, BR Grob. a tam bola kapitola o catv.But Teraz sa výskum v rekreačnej a ja sa k nemu nemá prístup (Oskol)

káblová TV kábel zo zdroja do TV zabudnete dekodér ako ive vysvetlil Existuje mnoho rôznych čiastkových systémov dekodéry a väčšina z nich súbor vložené algurithms a káblových poskytovateľov signál iba aktualizovať pole, ktoré má určitý systém matematika + čipovej karty čipovej karty môže mať niekoľko mikra a tiež dostáva ďalšie algurithms od poskytovateľa všetko pred sebou dekóduje squat vaša kniha youve videl je starý klobúk určite zabudnúť na káblovú televíziu, ak chcete hack to potom počúvať zlaté pravidlo Nikdy hovno na vlastnom prahu vstúpi do hry, ak sa chcete dozvedieť veci, kábel Choď na uni študijné práce veci všeobecne pre spoločnosť a budú trénovať si na to, čo používajú, a to je to, že bezpečnosť je práve to

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back