Zdroj prúdu a drez Prúd MIC

P

popat_panjaru

Guest
Ahoj všetkým môže mi niekto povedať, aké sú aktuálne drezu a zdroj Currrent ?.../ tiež to, čo je hodnota drezu prúdu a zdroj prúdu pre každý prístav AT89C51 .. to sa líši od MIC na MIC? Popatlal Panjarawala

AT89C51 má veľmi menej zdrojmi prúdu. U nemôže riadiť viedol, sedem segmente priamo u musieť použiť ovládače. Zdroj a aktuálne drez sa líšia pre správcu regulátora. PIC sa drezom a zdroj 20 mA. U môže priamo riadiť LED, LCD s mikrokontrolérom PIC

Sourcing je miesto, kde prúd tečie z prístroja. Potopenie je, keď prúd tečie do zariadenia. 74LS logické rodiny zdrojom oveľa viac prúdu (15 - 25 mA väčšinou) a len siink 0.4 mA. A to je dôvod, prečo spec listov zvyčajne majú klesať prúd ako negatívne. 74HCT autobusu zariadenia ako 74hc374 zámok je zdrojom a drezom 25 až 35 mA. Zjednodušene povedané, ak ste závislý LED a 470 Ohm odpor z výstupu 74LS typ vyrovnávacej pamäte a dal LED k zemi, že by zdrojom potrebného prúdu, keď dal ouput vysoká. Ale ak sa inverzný obvodu, a dal LED a rezistor z 5 voltov na jednom konci a dal druhý koniec toho istého LS výstup a obrátil sa na LED riadením výstupe nízka by ste smažiť 74LS, pretože to nemohol [t umývadlo toľko (asi 17 mA) prúd. HC, HCT, zákona a ďalších 74 logických čipov by sa s oboma okruhy. Takže viem, žetóny a varianty čipu, pokiaľ ide o potopenie a zdrojov. Ako už bolo povedané v predchádzajúcom príspevku, je pic zdroje a spotrebiče 20 mA a verím, že nové návrhy zvládne asi 25 mA (nie pozitívne) a ja by som nepochyboval, že čím skôr PIC nespracováva toľko, ale zase , vždy sa na vaše spec listov pre istotu.

Podľa manuálu k HD74LS273P IOL = 8 mA a Ioh = 0,4 mA,. To znamená, že môžete potopiť 8 mA, ale zdroj len 0,4 mA.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back