zaujatosť obvodu a diferenciálnej vyrovnávacej scénografie

H

helenpenghan

Guest
Môže niekto ponúknuť mi nejaké rady na návrh fázy rozdielu vyrovnávacej pamäte a skreslenie okruhu? Prečítal som "Low-Jitter proces independend DLL a PLL založených na samoregulácii, neobjektívny technik", ale stále sa zmiasť o niektorých otázkach. Vlastne som sa snaží navrhnúť DLL, pre ktoré môžu generovať fázy oneskorenie hodinového signálu (až 200MHz) a varing pracovné cykly. Chcel by som mať nízke kolísanie výkonu. Avšak, keď som simuláciu s oneskorením diferenciálu vyrovnávacej fáze, som zistil, že rozdiel výkonu nie je rail-to-rail, vlastne riadiaci signál určuje ouput lowever úrovni. Pokiaľ nie je rail-to-rail, ako sa pripojiť k ďalším oneskorením buniek? Budem potrebovať aspoň 4 stupňoch? A od tej doby, vstupné a výstupné signály sú diferenciálne, musím dať každý jednotlivý-end pre diferenciálnej okruhu pred a po oneskorenie bunky? Ďakujem mnohokrát. Aj pripojený presný obvod Ja používam z toho papiera.
52_1270680442.jpg

1, to je pravda, že výstup nie je rail-to-rail. Nezáleží na tom. 2, uplatnia sa na rozdiel jedinej fáze po nej. Pozrite sa na ďalší papier rovnakého autora

Vďaka. Ale čo keď budem potrebovať niekoľko článkov diferenciálnej oneskorenie na výstupe nie je rail-to-rail, bude to mať vplyv na výsledky? A máte nejakú predstavu, ako sa veľkosť symetrické zaťaženie? Díky moc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back