Zapojenie napájanie HELP !!!!!!

N

nathanbrown03

Guest
1. chcem predstaviť moje vlastné. Im Nathan a robím veľa jednoduchých elektronických projektov a spájkovanie. Každopádne tu moje delima. Povedal som šéfovi som vedel, ako opraviť svoju malú elektrickú zbraň bezpečná, aby nemusel dať 2 nové 9V batéria je každé 3 mesiace. Tak ako tak som na 9 V napájanie, ale ja neviem, čo dodať obvody tak, aby prúd nie je smažiť batérie, ak som si ich v bezpečí. len nápad som mal, bol na reklamné diódy k batérii, aby napätie dostať do batérií ... ale ktoré udržujú batérie od vypustenia?? Bolo by pekné, pre bezpečnú prácu v prípade, že sila išla von. Ak je na pevný budem len moc bezpečné z transformátora sám. Ďakujem Vám za akúkoľvek pomoc, ktoré ste im Gunna pokúsiť sa dokončiť projekt dnes jedna cesta. Vďaka Nathan

Všetko, čo musíte urobiť, je nastaviť napájanie systému alebo konfigurácie .. pozri obrázok attched .. A nebojte sa, tak dlho, kým napätie je prítomný batérie je bezpečná a žiadny prúd je kreslený od toho (samozrejme jednosmerného napätia zo siete sekcia je vyšší, než z batérie) .. S pozdravom, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back