Zapnutie notebooku na VGA LCD s LVDS doske radiča

H

hust

Guest
Ahoj chalani potrebujem svoje skúsenosti ... Snažím sa obrátiť laptop LCD VGA s LVDS riadiacej doske (pozri priložený PDF a DOC súbory pinov a doska nákresy LCD a LVDS Controller) LVDS Controller PT551F a LVDS 30 pinov konektora na LCD, aj am majú problém s pripojením ClkEDID (DDC hodín) a DATAEDID (DDC dáta) na riadiacej LVDS bercause na PT551F nie sú žiadne piny priradené k týmto DDC DDC hodín a dáta. Sú tieto dve zložky dôležité pre pripojenie regulátora LVDS na VGA? Podarilo sa mi connnect tie dôležité piny pre LCD, funguje bez DDC hodiny a dáta, ale len na AV nie je na VGA port. Ak sa snažím pripojiť na VGA, dostal som správu vstup nie je podporovaný žiadnu pomoc veľmi ocenil. Andrew

Neviem, odpoveď na Vašu otázku LVDS, ale videl som rôzne diskusie o VGA a "vstup nie je podporovaný." Ak ste tak ešte neurobili, skúste Googling za tieto slová. Možno nastavenia ovládača, alebo nový ovládač, alebo väčšie vzdialenosti VGA monitor vám pomôžu používať VGA port.

Verím, že DDC linky sú pre komunikáciu s PC a tiež používajú pre ladenie a programovanie regulátora LCD chipset. Keď je signál nie je detekovaný zvyčajne to znamená, rozlíšenie od VGA je nesprávna pre radu. Skontrolujte, či v manuálu k doske a odosielate správny uznesení rady.

[Quote = Hustá] Hi Guys Musím svoje skúsenosti ... Andrew [/quote] Ako echo47 už bolo povedané, nie je ľahká úloha. Konštrukčný návrh je tááák rozdiel medzi dva, dokonca karta len ťažko komunikuje. Nemám odpoveď alebo ďalšiu pomoc ... Veľa šťastia s vaším projektom.

DDC trate musí ísť do yor radič VGA a (zvyčajne), informujte svojho počítača, ktorý je monitor pripojený, a ktoré sú podporované rozlíšenie. Použite krátky kábel, keď sa snaží, môže už vedenie zlyhanie komunikácie. Skúste nejaký iný VGA rozlíšenie, a to najmä tie nižšie. Snažte sa pri spustení PC s pripojeným radou, možno len vyzerá váš počítač pri štarte. Tiež, ak je počítač už pripojený na DVI, VGA výstup môže byť zakázané. Spustite počítač na VGA monitoru. Dúfajme, že to pomôže.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back