S
std_match
Guest
Ostatní používatelia môžu mať cenné informácie zdieľať aj po pôvodným autorom si myslí, že problém je vyriešený.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Obvykle je presný opak, čo sa stane, mnoho užívateľov ponecháva otvorenú vlákna, ktoré potom "otvoriť" niť, že po 4 alebo 5 rokoch nečinnosti, aby zverejňovali svoj otázka, na ktorú môže byť podobný k pôvodnej otázke. Musím dodať, že som videl niekoľko prípadov, kedy bolo vlákno uzavreté s niektorými zlé riešenie, v tomto prípade môžete hodín pôvodným autorom. Alex
Áno, ktorý má byť prijatý, ak close-my-niť funkciu existuje. Nemyslím si, že je to veľký problém. Spomínam si na niekoľko prípadov, kedy som sa zúčastnil rokovania a našiel Téma uzavreté overhasty, napr zlé riešenie, ktoré bolo prijaté s radosťou pôvodným autorom. Na druhú stranu, nikto nemôže opraviť všetky chybné alebo zavádzajúce riešenie zverejnené na edaboard. Osobne si nemyslím, že je vhodné uzavrieť vlákno, ak má veľmi zvláštne tému a bola zodpovedaná vyčerpávajúcim spôsobom. Je to tiež OK zatvorte závit, ktorý bol založený predovšetkým na chybné predpoklady. V ostatných prípadoch, mám tendenciu nechať možnosť, aby ho na v nadväzujúcich príspevkov. Ako už bolo povedané, existuje mnoho prípadov, keď novo prichádzajúci pridávate nesúvisiace komentáre alebo rozprávať predchádzajúcich príspevkoch. Ale to zlozvyk nie je dostatočným resaon zatvorte všetky témy.Myslím, že sa prípady, že vlákna zostanú uzavreté aj po zlé riešenie je OP oznámené o zlé riešenie.