Zakážte možnosti pre bežných užívateľov, aby vlákno v zavretom stave

S

std_match

Guest
Ostatní používatelia môžu mať cenné informácie zdieľať aj po pôvodným autorom si myslí, že problém je vyriešený.

Zlé uvažovania. Keď začnem tému na problém, že som sa chvíľu, že problém je vyriešený, je v súčasnej dobe vhodné uzamknúť túto tému. Ak si myslíte, že táto téma nie je napísané dosť, začať nový. Tvorba tém príliš dlho, je zlá vec. Vyhľadávanie je najlepší spôsob, ako nájsť informácie, ktoré budete potrebovať (ak existuje info).

Obvykle je presný opak, čo sa stane, mnoho užívateľov ponecháva otvorenú vlákna, ktoré potom "otvoriť" niť, že po 4 alebo 5 rokoch nečinnosti, aby zverejňovali svoj otázka, na ktorú môže byť podobný k pôvodnej otázke. Musím dodať, že som videl niekoľko prípadov, kedy bolo vlákno uzavreté s niektorými zlé riešenie, v tomto prípade môžete hodín pôvodným autorom. Alex

Ale premiér originálny plagát necháva nesprávne riešenie na tomto fóre. Súhlasím s STD-match. Keith

Keď hodín pôvodným autorom, že je možné znovu otvoriť, kým vlákno Správne riešenie je nájdené, ale je na OP, takže myslím, že sa prípady, že vlákna zostanú uzavreté aj po zlé riešenie je OP oznámené o zlej riešenia. Alex

Myslím, že sa prípady, že vlákna zostanú uzavreté aj po zlé riešenie je OP oznámené o zlé riešenie.
Áno, ktorý má byť prijatý, ak close-my-niť funkciu existuje. Nemyslím si, že je to veľký problém. Spomínam si na niekoľko prípadov, kedy som sa zúčastnil rokovania a našiel Téma uzavreté overhasty, napr zlé riešenie, ktoré bolo prijaté s radosťou pôvodným autorom. Na druhú stranu, nikto nemôže opraviť všetky chybné alebo zavádzajúce riešenie zverejnené na edaboard. Osobne si nemyslím, že je vhodné uzavrieť vlákno, ak má veľmi zvláštne tému a bola zodpovedaná vyčerpávajúcim spôsobom. Je to tiež OK zatvorte závit, ktorý bol založený predovšetkým na chybné predpoklady. V ostatných prípadoch, mám tendenciu nechať možnosť, aby ho na v nadväzujúcich príspevkov. Ako už bolo povedané, existuje mnoho prípadov, keď novo prichádzajúci pridávate nesúvisiace komentáre alebo rozprávať predchádzajúcich príspevkoch. Ale to zlozvyk nie je dostatočným resaon zatvorte všetky témy.

Ja tiež nesúhlasím s uzavretím vlákna len preto, že OP má odpoveď chceli. Mnohokrát niekto môže prísť a nájsť tému, ktoré majú záujem o ešte nemusí mať všetky informácie, ktoré potrebujú, aby jednoducho tým ďalšie otázky alebo robiť ďalšie pripomienky môžu zlepšiť vlákno. Tiež mnohokrát, keď niekto príde na tabuľu a pýta sa, že povedal, aby "si hľadať prvý", nájsť existujúce vlákno na túto tému. Ale ak toto vlákno je zamknuté potom skončí robiť nový tak ako tak. V každom prípade sa [vyriešené] tag, ale nie zavrieť. Len mods by mal byť schopný uzavrieť vlákna IMO.

MKO sú to moderátori môžu znovu otvoriť uzavretý vlákna? Ak áno, mohol snáď prechodné riešenie sa radí im o správne riešenie. + + +

Áno, Moderátori môžu otvoriť akékoľvek zamknuté, som tiež videl miesto moderátora správ v zamknutá bez opätovného to. Alex

Áno, môže moderátor v uzavretom závity. Môžeme tiež spojiť, rozdeliť a presunúť. Občas pripojiť "stratil" odpovede a odomknúť "vyriešiť" vlákien. Ako už bolo povedané, keď vidíte vlákno, ktoré je potrebné uvoľniť, kontaktujte jedného z moderátorov. Keith

Hotovo. Teraz môže užívateľ označiť tému za vyriešený, ale je to stále odomknutá. Ďakujeme Vám za Váš názor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back