Zachytenie dát na sériovom porte ...

S

suddy72

Guest
Ahoj všetci, som v súčasnej dobe sierial spojiť sa a beží a ja posielam 8 bitových slov k PC po tento odkaz. To, čo chcem urobiť, je zachytiť tieto dáta, a to vstup do MATLAB. Vie niekto o všetky programy, ktoré mi umožnia Capu tieto dáta zo sériového portu v binárnom alebo HEX formát? Mám program, ale už mi neumožňuje zachytiť v binárnej a hexadecimálnej je to, čo potrebujem. Akákoľvek pomoc bude vítaná. Vďaka, Stuart

Môžete použiť HyperTerminal dodávaný so systémom Windows

[Quote = Iouri] Môžete použiť HyperTerminal je súčasťou systému Windows [/quote] Myslím, že Windows HyperTerminal je veľmi chudobná. Používam Br @ y terminálu v1.9 miesto.

Hyper Terminal neumožňuje zachytiť dáta ako binárny, alebo priamo v hexadecimálnom formáte hoci.

Napíšte program v jazyku C zachytiť THA dáta zo sériového portu. EX: [color = blue] = ADD_serialport; [/color] / / adresa sériový port použiť u [color = blue] data = inport (ADD_serialport );[/[/color] b] / / Táto funkcia ukladá dáta na názov premennej dát v desiatkovom formáte \ \ Ak chcete odosielať dáta zo sériového portu je možné použiť u príkaz: outport (ADD_serialport) = data; [ b] Ishan

Ahoj, som moc familier s C. V prípade, že píšem tento program a ako by som si to Runnin? Neviete o všetky programy, tam, že by to pre mňa? Mám jeden beh, ale nemôžem uložiť dáta ako HEX alebo binárny.

MATLAB je možné vstupné dáta priamo zo sériového portu. Hľadať MATLAB online pomocníkovi pre "seriál".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back